Vitalcare sampon - kondicionáló és luxury argan balzsam teszt

2016. május 16. - BeautyCat
Bevallom, engem a szilikon és "minden mentes" sampon láz nem kapott el korábban, valahogy mostanra ért meg bennem az elhatározás, hogy megpróbálkozzak ezzel az egésszel. Szöszös, kócosodásra hajlamos hajam van, nem okozott problémát a fejbőrömnek korábban ez a sok káros anyag ami benne van, plusz a média hypenak nagyon nem szeretek bedőlni (lásd az alumíniumsó és mellrák közötti összefüggés, amit azóta sem tudtak bizonyítani).


Egy szó mint száz, az elmúlt időben ezekkel a termékekkel mostam meg a hajam és kb egy hónapja elfogyasztottam a VitalCare sampon és kondícionáló párosát, a Luxura Argan balzsammal együtt.

Mit érdemes tudni róluk?


"A Vitalcare Natural Bio termékek SLS, SLES, PEG, színező anyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készülnek. Fejlesztésük során elsődleges szempont volt, hogy a hajat a gyökerektől egészen a hajvégekig hidratálják és regenerálják, használtuk pedig az extra érzékeny fejbőrű felhasználók számára is biztonságos és gyengéd legyen. A Natural Bio ápoló termékek agresszív, habzást elősegítő adalékanyagok nélkül is tökéletesen tisztítanak, erősítenek és csillogást adnak minden hajmosás alkalmával. A Vitalcare Natural Bio sampon organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. 



A Luxury Argan kondícionáló egy igazi szépség kúra. Hat tápláló olajból álló formulája biztosítja a legmélyebb hidratálást és kezeli a sérült hajvégeket, míg a Luxury Argan újra strukturáló balzsam spray használatától pedig a haj rugalmassá és gyönyörűvé válik. A Vitalcare Luxury Argan termékek a természetes argán olaj erejének köszönhetően a hajkorona hihetetlenül puha és selymes lesz."





Nagyon-nagyon furcsa érzés az első pár alkalom, a nem habzó, szilikonmentes termékekkel. Ha jól emlékszem első alkalommal legalább háromszor samponoztam újra, és akkora mennyiségeket használtam ami két fejbőrre is sok lenne..ki kellett tapasztalni.
Azt is bevallom, hogy az elején utáltam az egészet, köszönőviszonyban sem volt a hajam kinézete a korábbi állapottal. Viszont szépen lassan minden helyreállt, újra puha és fényes lett a hajam mire végeztem a termékekkel, csak a köztes időszakot kellett átvészelni. Onnantól pedig nyert ügyünk van, egészséges és szép haj, káros anyagok nélkül. :)

A három termék közül a spray-balzsam nagyon a szívemhez nőtt, elképzelhető, hogy újra beszerzem.
Az áruk 1899 Ft/db, kapható a Drogerie Markt üzletekben vagy online a Takemeshop.hu webshopjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1011810923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása