Vichy Dermablend

2016. június 04. - BeautyCat
Dr. Craigs Roberts bőrgyógyász sok nő életét megváltoztatta, amikor 1981-ben bemutatta a Vichy Dermablend alapozót, amely a magas fedőképességet és toleranciát kombinálta a lehető legtermészetesebb megjelenésű sminkkel. A cél a bőrhibákban szenvedők életminőségének javítása volt, már akkor is tudták, hogy a megfelelő smink lehetővé teszi a nők számára, hogy ismét önmaguk lehessenek, és ne kelljen a külvilág fürkésző tekintetétől tartaniuk. 
Ez valljuk be igazán jól sikerült, hiszen profi sminkesektől kezdve a problémás bőrű felhasználókon át mindenki dicséri. Most, röpke 35 év után a Vichy Dermablend család új alapozóval gazdagodott, amiről azt ígérik, hogy tökéletesített formulákkal nem csak a bőrszín egységesítése a cél, de most először a 3D-s hibák optikai eltüntetése is lehetővé vált.

Korábban a pattanásos, aknéra hajlamos arcbőrűek egyetlen lehetősége a hibák több termék rétegezésével történő elfedése volt. (a tág pórusok és hegek ellen először jött a primer, foltokra a korrektor, erre az alapozó és púderrel fixálni).
Itt jön a képbe a Vichy Dermablend 3D alapozója, ami azt ígéri, hogy ez a rétegezés elhagyható, mégis szebb eredményre számíthatunk, egyszerre egységesíti az arcszínt és simítja a bőrfelszín egyenetlenségeit. Röviden: Photoshop hatást nyújt élőben.
 

Kiegyenlít:


Sima tapintásúvá varázsolja a bőr felszínét, minimalizálja a pórusok láthatóságát, nyugtatja a pattanásos bőrt. Különleges Alliagel
TM textúrája segít kiegyenlíteni a bőrfelszínt. Ennek köszönhetően nincs szükség külön primer használatára.

Hatékonyan ápol:

Rendszeres használattal aktív hatóanyagainak köszönhetően segít a látható bőrhibák visszaszorításában. Problémás bőrre lett kifejlesztve a termékcsalád és ez az összetevőkben is látszik. Végre egy olyan alapozó, amit zsíros bőrre ajánlanak és nincs telenyomva alkohollal, és komedogén összetevőkkel. Amikor megszárad az arcon az egész selymes érzetet kelt, nem zsíros és nem ragacsos.

Szépít:

Rendkívül magas a fedőképessége. Ne egy átlagos drogériás alapozóban gondolkodjatok, azoknál sokkal jobban fed, mindezt maszkhatás nélkül. Sok szilikon van benne, mégis könnyű, már nem is krémes, inkább hab állagú az alapozó. A szilikonoknak köszönhetően a tág pórusokat, kisebb hegeket egyből eltünteti és amit a legjobban szeretek, hogy elképesztő tartós. Nem ül bele a pórusokba, nem kopik le, felteszem és egész nap ott marad a helyén, velemi zseniális! Annyira tartós, hogy nem hagy nyomot sem a ruhán, telefonálás után sem kell a kijelzőről alapozót törölgetnem, egyszerűen szuper.
 
 
 
4 színárnyalatban kapható, télre a  legvilágosabb (15-ös) árnyalat szuperül passzol hozzám, egyáltalán nem sárgás mint a legtöbb világos alapozó. Mostanra sajnos a nyári színemmel "kinőttem" ezt az árnyalatot, viszont annyira megszerettem, hogy akármit próbálok ki, mindig visszatérek hozzá, így az eggyel sötétebb 25-ös árnyalatot megveszem nyárra. Annyira tökéletesen működik rajtam, hogy keresve sem tudnék hibát találni benne.
 
A termékcsaládban megtalálható még egy korrektor és fixáló púder is. Szerencsére nem tudtam olyan bőrhibákat produkálni amivel az alapozó fedőképessége ne bírt volna el, viszont a szemem alá rendszeresen ezt a korrektort használom. Nem mászkál el, nincs mű hatása és a púderrel fixálva még a könnyező szememet is kibírja, ez nálam hatalmas teljesítmény.
 
Bátran ajánlom, ha eddig azzal küzdöttél, hogy nem fed eléggé az alapozód, még korrektorral vegyítve sem, ha szeretnéd eltüntetni a tág pórusokat, ha egyszerűen egy szépen mutató, mégis könnyed érzetű alapozót szeretnél látni a bőrödön, ami garantáltan nem fog további problémákat okozni, hanem segít az ápolásában. Patikákban vagy az iParfüméria webáruházban tudjátok megvenni.
 
vichy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3911810917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása