Eucerin DermoPurifyer tonik és fedő stift

2016. szeptember 25. - BeautyCat

Idén nyáron sem történt ez másként, amint beköszönt a nyár és felszökik a hőmérséklet, a bőröm zsírosabbá válik. Vegyes arcbőrrel igazán gyűlölöm ezt a helyzetet, a többi évszakra gondosan belőtt arcápolási rutinom pillanatok alatt borul, ha megpróbálom az arcomra erőltetni a termékeket akkor rövid időn belül egy fénylő diszkógömb lesz a fejem, nem a jó értelemben véve. Ilyenkor jön az új termékek felkutatása, és szomorú, de igaz, általában nyár utolsó pár hetére találom meg a legjobb kombót. Korábban már ismertem Eucerin Dermo Purifyer termékcsaládot, ami kimondottan problémás bőrtípusra lett kifejlesztve. Ebből adódóan a termékek olajmentesek, könnyűek, segítenek a faggyútermelés normalizálásában és tele vannak gyulladáscsökkentővel.

Elsőként az Eucerin DermoPurifyer mélytisztító arctonikját próbáltam ki, ami az ígéret szerint: "Kitisztítja a pórusokat és eltávolítja a faggyútöbbletet, hogy extramély tisztítást biztosítson a T-zónában és más problematikus területeken. Használatát követően a bőr felfrissül, egészséges külsőt nyer."
 
Az arcápolási rutinom első két lépése a lemosásból áll, első lépésként egy olajos lemosóval feloldom a sminket és mindenféle szennyeződést ami a bőrömhöz tapadt, ezt lemosom és utána egy gyengéd lemosóval még egyszer átmosom az arcom. Ezek után következik a tonik (amit később a célzott kezelések szérummal és a hidratálás követ). Ezt a tonikot a nyáron szerettem a bőrömön, mivel tényleg frissítette az arcom amint áttöröltem az átitatott vattapamaccsal. A benne lévő alkohol nem bántotta a bőrömet, bár tonizálás után viszonylag hamar a hidratálásra kerül a sor.
Nagy kedvencem lett (amit azóta újra is vásároltam) az Eucerin DermoPurifyer fedő stift,
Az ígéret szerint: "Csökkenti és elfedi a bőrhibákat, miközben nyugtatja az irritált területeket.
A ceruzaforma lehetővé teszi a nap folyamán bármikor történő pontos alkalmazást és könnyen illeszkedik a bőr színéhez, hogy azonnal elrejtse a pattanásokat és a vörös foltokat, a pórusok eltömítése nélkül."
A hibák elfedésére nagyon jól használható, nem olyan száraz viszont nem is folyós, így elég erős fedése van. Szuper, hogy a nyugattó hatású kamilla csillapítja az irritációt és a benne lévő szalicilsav kezeli a pattanásokat. Problémás bőrre, alapozó alá szuper választás, extra szerencsém van, hogy tökéletesen passzol a bőrömhöz az árnyalata.

Természetesen ezek mellett további termékek is megtalálhatóak a Dermo Purifyer termékcsaládban mint a mélytisztító arcradír, lemosó, hidratáló, speciális hidratáló fényvédővel, éjszakai arcápoló és szérum. Így ha beválik a termékcsalád, akkor a komplett arcápolási rutinunkat összeállíthatjuk belőle. A szérum és az éjszakai arcápoló még kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet, ugyanis a termék ígérete szerint összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a faggyúmirigyekben fejti ki mitesszeroldó, antibakteriális hatását. Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, kamillakivonata gyulladáscsökkentő. Szerintem ő lesz a következő tesztalanyom, remélem annyira beválik mint a stift. Az Eucerin termékeket a partner patikákban tudjátok beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9711810887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása