Őszi önajándékozás

2016. szeptember 30. - BeautyCat


Beköszöntött az ősz, ilyenkor, amikor végre nem a melegtől szenvedek már-már rendszerű, hogy veszek magamnak valamit. Nem, ilyenkor nem egy bögrét vagy valamibb apróságot választok, hanem meglepem magam valamivel amit kinéztem, de csak nem vettem meg. Igen, új kedvenc órám lett amit valószínűleg még sokszor láttok majd felbukkanni, ugyanis hetek óta le sem lehet rólam vakarni. Ez a JORD Cora - Koa & Rose Gold órája, ami számomra megtestesíti A tökéletes órát. Nekem már nem újdonság a fa óra, lassan egy éve botlottam bele ebbe a márkába (még instagramon szúrtam ki egy gyönyörű órát, és elkezdtem kutakodni) és a függőségem azóta is tart. A JORD márka amerikai, itthon sajnos nem tudjátok megrendelni az óráikat viszont szuper az ügyfélszolgálat és ingyenes a szállítás a világ minden pontjára (angolul nem árt tudni a rendeléshez és ha kommunikálnál velük).

Mit is szeretek annyira a fa órákban?
Elképesztően különlegesek. Hány darab fa órával futottál össze az elmúlt időben? Ugye. Emellett a fa egyedi erezetének köszönhetően, a világon senkinek nincs pontosan ugyan olyan órája mint nekem (és igen, ez a tudat egy jóleső érzést ad).
Minőségi darab. Használtam nyáron, érte víz, por, BKV, tehát rendesen használatba volt véve s a mai napig egyetlen karcolás sem látszik még az első megrendelt órámon sem. Az üveg karcmentes, maga az óra viszont csak cseppálló illetve a fának sem teszel jót vele, nem ajánlott ebben úszni. A fa szelvények tartósak, nem lötyögnek és tuti nem fognak szétesni, a kapocs pedig jól zár, egyszer sem nyílt ki akkor, amikor nem akartam. Az órára egy év garancia is jár a vásárlás után.

Kényelmes. Hiába féltem attól, hogy a bőr, vagy a fém szíjakkal szemben kényelmetlen lenne, vagy karcolni fog..egyértelműen buta félelmek voltak. Kényelmes, a csuklóm körméretéhez van igazítva, így olyan mintha ráöntötték volna (az oldalukon találsz egy kinyomtatható centit, amit ha kivágsz és a csuklódhoz mérsz, akkor tökéletesen rád passzoló óra boldog tulajdonosa leszel). Kifejezetten könnyű és a fa borítás olyan jól csiszolt, hogy selymes érzés viselni.
A csomagolás. Nem lehet szó nélkül hagyni az egész csomagolást, annyira igényes, hogy külön pontot érdemel. Az óra egy fa dobozban érkezik, aminek a tetején a Jord logó látható, benne az óra tartó párnával és az órával. Ha valakinek nagyon különleges ajándékot szeretnék adni, akkor azt valahogy így képzelem el, kifogástalan. (szia Anyu, mire olvasod már lesz egy saját fa órád! :))

Ami különösen megfogott ebben az órában, az automata szerkezete. Ebben nincsen elem, hanem a viselés során a mozgást átalakítja energiává, és ennek köszönhetően jár. Az óra számlapján egy kicsit bele is lehet lesni a belsejébe, engem lenyűgöz a kis fogaskerekek járása, zseniális részlete az órának.
A szállítás eddig minden alkalommal gördülékenyen ment, minden órához jár csomagkövetés, így látod, hogy merre jár az órád. Eddig a leghamarabb 3 nap alatt jött meg, de a legtöbb idő is 8 nap volt amíg ideért Amerikából a rendelésem. A kínálatban természetesen férfi és női órák is megtalálhatóak, a teljesen letisztult designtól egészen az óramű szerkezetét mutató darabokig, érdemes körbenézni a weboldalukon.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9111810883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása