Idén is útjára indul az adventi nyereményjáték sorozat

2016. november 27. - BeautyCat

adventi-nyeremenyjatek-1.jpg

Mint az elmúlt 3 évben, idén is adventi nyereményjáték sorozattal szeretném megköszönni, hogy olvastok, írtok, kérdeztek és jelen vagytok a blog és az én életemben is! :)

Elöljáróban annyit megsúgok a csomagokról, hogy az első hét hajápolással indul, de lesznek még prémium bőrápolási csomagok, hatalmas sminkcsomag és idén először, két ünnep között (advent után) is prémium termékeket nyerhetnek a szerencsések. Megéri figyelni!

A játékra facebookon és/vagy instagramon tudtok jelentkezni:

Legyél a Beauty Cat oldal követője és válaszolj facebookon a nyereményjátéknál (ITT) kommentben erre a kérdésre:
Milyen ajándéknak örülnél a legjobban karácsonyra?

(ha instagramon is követsz akkor a kommentedben írd le a neved és plusz egy esélyt szerzel vele! - instagramon @beautycatblog néven találtok
A megosztásnak külön örülök!

A jelentkezési határidő: 2016. december 5. hétfő éjfél
A nyertest facebook üzenetben és/vagy a kommentnél értesítem.
A sorsoláson kizárólag azok vesznek részt, akik minden feltételt teljesítettek.

A nyereményjátékot a MyBeautyTools webáruház támogatja.

A nyereménycsomag tartalma: 

Paul Mitchell Extra Body Tömegnövelő Sampon, 300ml

A vékonyszálú és a normál hajnak tömeget és jobb tartást ad. Intenzíven tisztít, extra tömeget ad és regenerál, a haj vastagságát növelő összetevők és panthenol segítségével.
Mennyiség: 300 ml

Paul Mitchell Extra Body Tömegnövelő Kondicionáló, 300ml

Tömeget, tartást ad és kondicionálja a vékonyszálú és a normál hajat. A könnyű, lágy kondicionáló megvastagítja a hajszálakat,de nem nehezíti el frizurát. A panthenol regenerálja, a búza protein könnyen kezelhetővé teszi a hajat és megelőzi az összegubancolódást. A kondicionáló hatékonyan véd a szárítás hőhatásaival szemben.
Mennyiség: 300 ml

Paul Mitchell Extra Body Tömegnövelő Hajtőemelő Spray, 250ml

Tartást és rugalmasságot ad a hajtőnél egy dús és sűrű frizurához, minden hajtípusra, de különösen vékonyszálú hajra. A különleges alakú spray szórófej könnyű felvitelt tesz lehetővé, pont a hajtövekre lehet irányítani, így maximális tartás adható a hajszálaknak.
Használati javaslat: Csak a hajtövekre, nedves hajon használd - akár naponta is - egy dús és tartós frizura kialakításához. Ezután hajszárítóval alakítsd ki a kedved szerinti frizurát.
Mennyiség: 250 ml

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr412003844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása