Bronzosító, amit nem lehet elrontani

...és meg is nyerheted!

2016. december 29. - BeautyCat

guerlain-bronzosito-joli-teint-terracotta.jpg

Itthon az emberek nagy része fél a bronzosítóktól és logikusan ezért maga a bronzosítás is eléggé háttérbe szorul. Ez részben érthető, az internet tele van igazán riasztó példákkal, narancssárga fejű oompa-loompákkal, ellenben a jó példákat (ahol leheletfinom a bronzosítás, ami teljesen természetesen beleolvad a bőrbe) már nem fedezzük fel. Miért nem? Mert annyira szép és természetes összhatású, hogy fel sem tűnik, csak annyit veszünk észre, hogy sugárzóan szép a smink, az arcbőr.

Pedig a bronzosítás nem csak nyáron állja meg a helyét. Igenis bőven belefér télen egy kis életet és színt vinni az arcunkra, és ez az a pont ahol a legtöbben megtorpannak. Mi van ha túl sötét, feltűnő és hülyén néz majd ki a bronzosítóval a bőröm? Ha szoktál sminkelni de a bronzosításban még nem vagy profi, akkor a Guerlain Terracotta Joli Teint bronzosító duója kitűnő választás. Kezdjük ott, hogy 4 különböző árnyalatban kapható, ami bőr és hajszínhez választható. Világos és sötétebb bőrszínhez passzoló árnyalatok szőke és barna hajúaknak egyaránt. A választás így igazán leegyszerűsödik, nem foghatunk mellé a színekkel. (00 clair - világos bőr & szőke haj, 01 clair - világos bőr & barna haj, 02 natural - normál bőr & szőke haj, 03 natural - normál bőr & barna haj)

Mint a videóban is látható, a használata is elképesztően egyszerű. Általában egy pufibb pirosító, vagy ferde ecsettel viszem fel, és egyszerűen egy hármast írok le vele az arcomra (mindkét felére). A halántéktól kezdve indulok, majd következik az arccsont, végül az állvonal. A púder igazán selymes textúrájú, nem porzik és egyáltalán nem ad erős színt, így nehéz túlzásba esni vele. Inkább csak finom melegséget visz a sminkbe, üdévé varázsolja az arcot. Rendszeresen használom, nem csak nyáron, hiszen télen is feldobja a sminkem, és szerencsére a gyönyörű minta nagyon lassan kopik.

Szerencsére ez egy szuperül sikerült, természetes hatású bronzosító, nem pedig a csillámos csodák amikkel a legtöbb drogériában össze lehet futni. Tehát csillámlásra ne számítsatok, finom illatra viszont igen. A termék felbontásakor és felvitel után kis ideig érződik a jól megszokott "Guerlain illat" (frézia, narancsvirág, fekete bab, vanília).

Hol tudod megvenni? A Douglas, Marionnaud és Müller parfümériákban vagy online a Notino webáruházban. Vagy akár meg is nyerheted a lenti képre kattintva :)

nyj_guerlain.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3912079365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi Kassay 2017.01.06. 06:08:58

Like♡ Köszönjük a fantasztikus lehetőséget ;-)
süti beállítások módosítása