Blusher by Barry M

2011. november 17. - BeautyCat
Csak pár szó: erősen pigmentált építhető arcpír, peaches and cream. Ugye? Landolt is a kosaramban. Eddig sem volt semmi problémám a Barry M termékekkel, megbízom a márkában.



A csomagolása nagyon egyben van, nem zötyög-nem lötyög, könnyen nyitható, de nem fog a táskámban önálló életet élni és kinyílni. A hozzávaló kis műanyag ecset nem valami nagy szám, vésztartaléknak belefér. Egy leejtést is sikeresen túlélt, semmi baja nem lett szerencsére, bírja a kiképzést.


A színe tökéletes, pont ilyesmire számítottam, igazi hamvas barack szín, visszafogott és elképesztően gyönyörű. Jól pigmentált, nem csillogó, inkább szatén finise van. Nem jellemző rá, hogy megkopna nap végére. Az egyetlen amit hiányolok (oké, ez szőrszálhasogatás) egy tükör belőle..vagy inkább a szín kódszáma helyett írják rá a fantázianevet a hátoldalára. Megérdemelné a BL 7 helyett hogy szépséges Peaches and Cream legyen a neve.


Próbáltatok már Barry M pirosítókat? A többi is ilyen jó?

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4011811687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melcsicicmic 2011.11.29. 12:09:31

Ez a szín azt hiszem a legújabb, a másik a Strawberry Whip és az is egy krémes eper szín. Nagyon szép képeket láttam arról is. Nekem konkrétan a Strawberry sima van meg és imádom. Nagyon pigmentált, igazi eper szín, jó textúrával.
süti beállítások módosítása