Eucerin Even Brighter korrektor stift

2014. május 15. - BeautyCat
Az Eucerin Even Brighter termékcsaládból jelenleg csak a korrektor stiftet használom. A termék egyik fő hatóanyaga, a B-Resorcinol, megakadályozza a melanin termelődését, amelynek eredményeképpen a melanin szintézis már ott megállítható, ahol eredetileg fellépne. Amikor ugyanis túlzott mennyiségű melanin termelődik, különféle méretű és formájú pöttyök és barna foltok jelennek meg a bőrön. A pigmentáció leggyakoribb fajtái napfoltok és öregségi foltok formájában jelentkeznek. Az ígéret szerint a termék 4 hetes használata után a bőr színe egyenletesebbé válik, tónusa ragyogóbb lesz alap bőrszíntől függetlenül. A rendszeres használat során a bőr tónusa folyamatosan javul. Illatanyag- és parabenmentes. Használata: a megtisztított bőrre, közvetlenül a pigmentfoltra kell felvinni. Használható a dekoltázs és a kéz bőrének ápolására is (szembe viszont ne kerüljön).





Most volt két hónapja, hogy rendszeresen használom, napi egy alkalommal. Tudom, hogy a folthalványítás nem megy egyik napról a másikra, így jó hosszú időt hagytam tesztelésre. Napfoltok vannak a bőrömön, minden nap kenegettem őket, a szemem környékén lévő 1-2 folt kifejezetten zavaró volt. Előre lelövöm a poént, a foltok jelentősen halványultak. Mint már tudjátok, kémiai hámlasztok így az is hozzájárult a napfoltok jelentős halványításához, de szerintem ez a kis stift is jócskán segített rajta, felgyorsította a folyamatot. Baromira boldog vagyok, hogy ez a pár folt, kezd elhalványodni/eltűnni, sokkal szebbnek érzem így a bőröm! :)




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3911811377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása