Clarins napozó lotion spray UVA/UVB 20

2014. június 17. - BeautyCat

Még a Dovex blogger találkozón kaptam ezt Clarins napozó lotiont és azóta volt alkalmam rendszeresen használni hála az irtózatos kánikulának. Nyáron még a csapból is a kötelező fényvédelem folyik, hiszen az emberek nagyon nagy része nem is foglalkozik ezzel, pedig aki már egy kicsit is utánanézett a dolognak az tudja, hogy nagyon fontos, nem szabad elviccelni. Ilyen melegben nagyon erős a sugarak káros hatása a bőrre, muszáj valamivel védeni. 

Máig nem értem, hogy az anti-ageing termékeket mindenki úgy veszi mint a cukrot, de a megelőzésre már az emberek töredéke fektet csak hangsúlyt, pedig ennek az egyik alappillére az, hogy fényvédő nélkül nem lépünk ki az utcára. Mára nagyon szuper termékek kerültek a piacra, nem egy macerás műveletről van szó. Ezért kedveltem meg ezt a Clarins terméket, nagyon könnyű és szuper gyors a használata és az állaga miatt pillanatok alatt beszívódik.


Kifejezetten fehér bőrűek is használhatják, a segítségével amellett, hogy óvjuk a bőrünket, elősegíti az arany -de természetes színű- barnulást. Mint már írtam, egyszerű a használata, nem öntögetős, nagyon könnyű a pumpával adagolni. Enyhén illatosított, de az illata csak igazán közelről érezhető. Nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, teljesen beszívódik. Víz és izzadtságálló, védelmet nyújt a só szárító hatása ellen, emellett táplálja, puhítja és revitalizálja a bőrt. Nem csak napozáshoz, hanem mindennap használom és nektek is javaslom, hogy ha a szabadban lesztek, akkor mindenképp fújátok/kenjétek be magatokat, 2 percet vesz igénybe, de hosszútávon éveket fiatalítasz a bőrödön, hogy a bőrrák veszélyét ne is említsem.

A terméket a Clarins Rajongói Klub oldalán tudjátok megvenni. Az eredeti ára 8050 forint, a rajongói ár 6038 forint és ráadásul "Egyet fizet, kettőt vihet" akció van. (Az akcióban szereplő napozó termékekből ha kettőt teszel a kosárba, az olcsóbbikat ingyen kapod meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8011811355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dyna 2014.06.18. 14:33:03

Még sosem volt Clarins naptejem, pedig úgy szeretem a márkát. Nah majd talán jövőre, a szokásos Biodermát pár hete megvettem. :)

Eszti 2014.06.19. 11:42:37

Szintén Biodermát használtam korábban, de rájöttem, h a spricnis megoldás annyival gyorsabb és a fényvédő is olyan kis könnyed, hogy tökéletes ezzel a naptejjel a kapcsolatom. :D
süti beállítások módosítása