Biola - natúr, bio és biodinamikus kozmetikumok

2015. augusztus 09. - BeautyCat

Nemrég egy új céggel ismerkedhettem meg aminek két termékét már teszteltem is. Mint már a címből is kiderült a Biola Biokozmetikai Kft-ről lesz szó. A Biola egy magyar natúrkozmetikumokat gyártó márka, mely 1990 őszétől, mint gyógy-hatóanyagokat, mikrobiológiai starterkultúrákat és kozmetikumokat fejlesztő vállalkozás kezdte meg tevékenységét. Az elmúlt másfél évben a cég 24 a Biokontoll által tanusított biokozmetikumot fejlesztett ki a lakosság és a kozmetikusok számára. A Biola lakossági és professzionális felhasználásra is rendelkezik termékekkel, amik között arcápoló, testápoló, masszázs termékeket, fürdőkészítményeket, dezodorokat is találunk.

A cég weboldalán megismerhetőek az általuk forgalmazott termékek, illetve található egy gyorsan és egyszerűen kitölthető bőrtípus teszt is, ahol rögtön a kapott eredményünk után egy táblázatban meg is nézhetjük, hogy milyen termékek illenek a bőrtípusunkhoz. Természetesen az oldalon webshop is található, de ha a személyes vásárlás hívei vagyunk akkor ezzel a partner&kozmetika keresővel könnyedén megtalálhatjuk a hozzánk legközelebbi árusító pontot.


Ebbe az Everyoung ruta-szőlő peelingbe már az első használat után beleszerettem. Ez a gyengéd peeling bármilyen bőrtípus esetén használható, gyümölcssavas, szalicilsavval és kaolinnal polírozó bőrradír, amely az elöregedett bőr felső rétegének eltávolítására szolgál. 66% + biodinamikus összetevővel, 77% tanúsított ökológiai összetevővel. A használata is rendkívül egyszerű, a megtisztított arcbőrre közepes vastagságban, körkörös mozdulatokkal kell felvinni és gyengéden átdörzsölni vele a bőrfelületet, majd 8-10 perc hatóidő után lemosni. Elképesztően sima maradt utána a bőröm, tényleg minden elhalt hámsejtet leszedett, emellett nem volt égető-csípő-irritáló érzete sem. 2 hetente-havonta ajánlott használni, ennyi szerintem bőven elég is lehet a szebb bőrkép eléréséhez. Az állaga elsőre picit furcsa, ruganyos mint a puding, viszont elég sűrű és könnyen eldolgozható az arcon. 




Továbbra is imádom az arcmaszkokat, igazi felüdülést jelentenek a bőrnek. Rendszeresen szoktam használni a bőröm állapotához épp megfelelő arcmaszkot, ezekkel lehet a legrövidebb idő alatt látványos eredményeket elérni. A Naturissimo alga-spa maszkja kevert és enyhén száraz bőrre ajánlott. A kevert, tág pórusú és vízhiányos bőr kissé bázikus gyógyvízzel készülő normalizáló maszkja. Bőrfeszesítő, hidratáló és bőrnyugtató bio alga kivonattal, bio kandilla olajjal és akácia kivonatával készül. Az állaga ennek is puding szerű és ruganyos, kifejezetten "zöld illata" van, ez végig éreztehő amíg le nem mossuk. Közepesen vastag rétegben ajánlott felvinni és 15-17 perc hatóidő letelte után lehet lemosni. Száradás után úgy viselkedik mint egy lehúzható maszk, akár így is el lehetne távolítani, de inkább maradok a lemosásnál, biztosan nem hiába kell így alkalmazni. Használat után sokkal szebb lesz a bőrképem, összehúzza a tág pórusokat és tényleg érezhetően "feltölti" a bőrt. Általában az Everyoung peeling után szoktam használni, nagyon jól működik együtt a két termék. A hatása után már csak az ára barátibb, 50 ml-es tégelyben érkezik és 1590 forintba kerül. Érdemes szétnézni a termékek között, mert nagyon jó áron lehet a bőrtípusunknak megfelelő termékeket találni.

ÖSSZETEVŐK (INCI)



Itt találjátok a cég weboldalát és facebook oldalát.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4511811143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2015.08.09. 21:53:56

Örülök amiért egyre több minőségi magyar kozmetikum van, biztosan kipróbálom! :)
süti beállítások módosítása