Alapozz és ránctalaníts egyszerre!

2015. november 24. - BeautyCat
Az alapozás a sminkelés kiindulópontja, egyben sarkalatos kérdés is, mert nehéz megtalálni hozzá a tökéletes terméket. Az alapozással nemcsak eltüntethetjük a bőrhibákat, karikákat, de a bennük található összetevőknek köszönhetően fiatalíthatjuk is arcunkat. Ma már ezt egyre több alapozó tudja, de olyan krémek is léteznek, amelyek az alapozás mellett különböző bőrproblémákra is megoldást kínálnak – ráncokra, aknékra, pigmentfoltokra. Mostantól az Eucerin kínálatában is találunk ránctalanító hatással felvértezett CC (Compelxion Correction) krémet, a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet.




A modern sminkek világában az igazán hatékony alapozóknak egyszerre kell megfelelniük a következő igényeknek: tökéletes alapot adjon a sminkeléshez, ne tömítse el a pórusokat, nyújtson megoldást a bőrproblémákra, legyen természetes hatású. Elvárás továbbá, hogy az alapozónk megfelelően illeszkedjen bőrünk színéhez, árnyalatához, és hogy megfelelően védjen a napsugárzás, valamint a környezetszennyezés káros hatásai ellen. 

Könnyed fedést biztosít, kiegyenlíti a bőrhibákat, így az arcbőr egységesebb és egyenletesebb lesz, a bőrt kisimítja és sugárzóvá válik. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését, így tényleg hatásos lehet a ráncok ellen, de ezt nagy örömömre nem tudom még tesztelni. Ezen felül a benne lévő színpigmentek javítják a bőr tónusát, így azonnal egységes, friss külsőt eredményeznek. A világosabb árnyalatnál a hozzám hasonlóan nagyon világos bőrrel áldott embereknek kicsit sárgás lehet (a világos árnyalat több sárgás, míg a sötétebb több pirosas színpigmentet tartalmaz) viszont akinek nem egészen felfehér a bőre mint nekem, annak passzolhat.




A színezett nappali CC arckrémet nagyon könnyű felvinni, kézzel szépen eloszlatható, de nem rendetlenkedik szivaccsal és ecsettel sem. Nem találkoztam hasonló CC krémmel eddig, egyszerűen nem érzem, hogy lenne a bőrömön valami. Kellemes viselni, "lélegzik alatta a bőr", rendszeres használat mellett sem szárít és nem ütötte ki a bőröm. A sötétebb árnyalat boldog tulajdonosa anyukám, aki hasonlóan imádja és neki tökéletesen passzol az árnyalat is, szóval..kedves Eucerin gondoljatok kérlek a (vállalhatatlanul) világos bőrű emberekre és legyen ebből a világos árnyalatból kevesebb sárga színpigmentet tartalmazó változat is, mert ez nagyon jó cucc!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4711811025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása