Maybelline the falsies Push up drama szempillaspirál

2016. április 15. - BeautyCat

Bizony, már a szempilláknak is jár a push up, ami részben furán hangzik, viszont ha belegondolunk, hogy ez szépen ívelt ÉS hosszú pillákat jelent akkor már egy fokkal kellemesebb érzés fog el. Amikor épp nem szempillanövesztő kúrában vagyok akkor alapból elég kurta és egyenes pilláim vannak, ezért nálam elég fontos az ívelés, illetve az is, hogy napközben meg is tartsa a spirál ezt az ívet.

 

A Maybelline Push Up Drama spirált (szerintem) a hozzám hasonló gondokkal küzdő embereknek találták ki, mivel kifejezetten a szempillák drámai megemelésére fókuszál, mint a  neve is mutatja. Mivel már többen kérdeztétek, így pontosítom a szempillaspirál tesztelésének menetét; amikor kibontom a spirálokat, az első héten kb kivétel nélkül mindegyik túl híg, ilyenkor nehezebb őket használni, nem is csinálnak olyan látványos pillákat. Az első hét után "rááll" a kezem az adott kefe használatára, egy ici-picit sűrűsödik a festék, innentől a második hónapig nem szokott sok bajom lenni a spirálokkal. Majd a második hónap után elkezd nagyon sűrűsödni, morzsálódni és végül beszáradni a spirál. Mivel az esetek 95 százalékában ez történik, így egyetlen spirált sem használok az ajánlott 3 hónapnál tovább.




A képen két rétegben használtam a szempillaspirált, igaz, sokat kellett "fésülgetnem" a szálakat, de még így is látszik, hogy szereti összetapasztani a pillákat. A kis kurta pilláim tényleg hosszabbak és jóval íveltebbek lettek, viszont illik belőle két réteget használni a szép eredmény eléréséhez, egy rétegben nem olyan látványos a hatása, bár az ívelés már ekkor érződik. A 3. réteg után már nagyon összetapasztja a pillákat, amit én nem szeretek, így sosem szoktam 2 rétegnél többet használni. Az ígéretéhez híven segít az ívelésben, bár most is használtam szempilla göndörítőt spirálozás előtt és ezt javaslom nektek is, sokkal szebb és drámaibb eredményt kaptok így. A spirál pedig segít megtartani a szép ívet amit elérünk vele. A tartóssága rendben van, nem pereg le és a könnyezést is bírja, nem irritálta a szemem a nap folyamán. Drogériákban és az iParfüméria webshopban is kapható.


Forrás: Maybelline Hungary facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6211810935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása