teszt: Sleek pirosítók

2011. május 28. - BeautyCat

Azok akik követnek facebookon már tudhatták, hogy ez a teszt következik most. Mióta végre sikerült megrendelnem akciósan és ideért, azóta folyamatosan a Sleek termékei után nyúlok. Olcsó mégis minőségi, egyáltalán nem kelt gagyi érzetet sem csomagolás, sem a termék használata közben. 



A pirosítók csomagolása strapabíró, véletlen leejtettem de szerencsére semmi probléma nem lett belőle. Könnyen nyitható mégsem nyílik ki magától. A színek pigmentáltak, könnyen kezelhetőek, természetes hatást ugyanúgy elérhetünk vele mint kicsit erősebbet. Mostanra bánom, hogy a Pan Tao árnyalatot nem rendeltem meg, de ezt szerintem pótolni fogom.. :P
Flamingo, Pixie Pink

Későbbi sminkekben láthatóak lesznek a pirosítók, de sajnos pár hétig még a szokásos kevés cikk készül csak el, viszont utána végre lesz időm megint. :)

Plusz az új kollekcióból zsákmányolt pirosító + színezett ajakápoló cikkért katt IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9011811797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása