600!

2011. május 30. - BeautyCat
Nagyon jól esik, hogy már ennyien vagytok és muszáj beírnom a sablon szöveget, ami teljes mértékben igaz..sosem gondoltam volna amikor belekezdtem, hogy később már ennyien kíváncsiak lesznek az irományaimra. Biztos voltam benne, hogy senki sem fog olvasni és megszeretni, mivel nincsen az a kimondott babusgatós/barátkozós stílusom és magamra erőltetni sem szeretném ezt. 

Nagyon meglepett a sok pozitív komment, gondolat, levél, amit tőletek kaptam, ezeket utólag is köszönöm, a mai napig imádom őket olvasgatni (teljesen fel tud dobni akkor is, ha előtte világvége hangulatom volt).  Továbbra sem érzem magam profinak, de a blog segítségével sikerült fejlődnöm és határozottan több színt használok. Rávettem magam a reggeli sminkelésre, ami az elején elég nehezen ment, viszont mára teljesen a reggeli rutinom része lett (persze vannak napok amikor kimarad). Örülök, hogy egy ilyen jó közösség tagja lehetek, remélem továbbra is olvasni fogtok, még ha egy picit ritkábban lesznek is most bejegyzések. Ha megnyerem a lottót ígérem mindenkinek tudok adni majd valamit, de addig is úgy gondoltam, hogy meglepem 3 szerencsés olvasómat egy kis aprósággal :)



1db wet n wild por állagú ásványi alapozó (medium árnyalat)
2 db wet n wild mini kabuki
1 db wet n wild mono szemhéjpúder (mauve magic)
1 db gyöngyházfényű mini pigment



Mindössze az a teendőd, hogy a kérdőívben megjelölöd, hogy melyik ajándékot szeretnéd:
- az ásványi alapozót, 
- a kabukit a szemhéjpúderrel,
- a kabukit a pigmenttel.

Aki az első név nélküli kérdőívet töltötte ki az jelentkezzen újra, ügyesen ez a kérdés elsőre kimaradt :D
Villámjáték lesz, csütörtökön már húzom is a nyerteseket, szokásosan akárki jelentkezhet aki el tudta ezt olvasni és  a blog követői között van. Mindenki egyenlő esélyekkel indul, bármi óhaj-sóhaj jöhet komment formájában, de csak az adatlapot kitöltők között fogok sorsolni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2811811795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pzsano 2011.06.02. 22:01:41

Úristen Kabuki! :)))) Szeretnééééém :P
Köszi a játékot
süti beállítások módosítása