Sleek pigment pakkok

2011. június 16. - BeautyCat
Nagyon-nagyon kíváncsi voltam a Sleek pigmentjeire és pár hónap várakozás után, mire meg tudtam rendelni úgy döntöttem, hogy a két, előre összeállított pigment csomagot veszem meg. 3,5 euróba kerülnek  darabonként és ezért az árért cserébe hatalmas adag pigmenteket kapunk(6,5g)..Általában képen mindig nagyobbnak tűnnek a dolgok és miután megérkezik ledöbbenek, hogy milyen pici cuccokat rendeltem. Na ezzel pont az ellenkezője volt, nem számítottam ilyen batár tégelyekre, ez már tipikusan az a méret amit 2-3 ember is eloszthat maga között.


A Miami kollekció korrekt, kellően pigmentált, nincs vele semmi probléma.
miami



A New York kollekcióval viszont annál több.. a matt színek nem eléggé pigmentáltak ellenben a Starry Eyed- Innocence kombóban több csillámszerű valami van, mint por..határozottan a pigmentek közül kerülnek ki a leggyengébb láncszemek a Sleek kínálatából.
new york
Állagra a durván csillámosokon kívül mindegyik jó, semmi szaga nincs, nem potyog jobban mint egy átlagos pigment és eldolgozható szépen. Szép pigmentek, de ki lehet fogni közülük 1-2 gyengébb minőségűt is. Szerintem ha a barátnőitekkel többen szeretnétek rendelni simán felezhetitek vagy harmadolhatjátok a pigmenteket, úgy még árban is nagyon jó .(990 forint a teljes termék ára). 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7211811769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillu 2011.06.16. 15:57:01

Hű a miami koll. matt feketéje nagyon bejön...kaphatok belőle? Vagy te nem akarsz ezeken osztozkodni? Ezt is megérteném, örülsz h végre megkaptad őket;)

evil-she-devil 2011.06.16. 15:58:11

A megbeszélt kávézáshoz viszek Neked. :)

Csillu 2011.06.16. 17:25:59

Édes vagy, majd szólj, hogy mennyivel tartozom:)
(amúgy az essence-s ferde tusecsettel szeretném szemkontúrnak használni, rákaptam erre, de csak egy csillámos fekete szemhéjpúderem van erre a célra)
Kösziköszi!!!:)

E73 2011.06.16. 17:34:30

A Miami kollekció színei tetszenek jobban de New York is tetszik a sárga és matt kék kivételével pedig idén nyáron ez a két legtrendibb szín.

Emese 2011.06.16. 18:31:32

Az összes szín csodás!
süti beállítások módosítása