Schwarzkopf Bonacure Sun Protect termékcsalád

2014. június 15. - BeautyCat


Már majdnem 2 hónapja tesztelem a termékcsalád 3 tagját (sampon, pakolás, olaj) és mivel még bőven aktuális, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla. A termék hármas védelmet ígér: véd az UVA/UVB sugárzás ellen, megakadályozza a hajszín fakulását és megóvja a hajat a szabadgyökök által okozott kártól. A védelem mellett a Monoi olaj és az E-vitamin táplálja, simítja, puhává és fényessé téve a hajunkat, míg az Amino Cell Rebuild technológia behatol a haj mélyebb rétegeibe és belülről javítja a szerkezetét. Gondoljatok a hajatokra is ebben a tűző napsütésben! :)



A napvédő sampon gyengéden tisztítja és ápolja a nap által igénybevett hajat, valamint megszabadítja a klórtól, tengeri sótól és lerakódott ásványi anyagoktól. UVA/UVB szűrőt, Monoi olajat és Amino Cell Rebuild technológiát is tartalmaz. Védi a hajszínt a kifakulás ellen. Maga a sampon kellemes, krémes állagú. Az illata nagyon finom, egyáltalán nem tolakodó.





A napozás utáni hajpakolást törülköző száraz hajon kell eloszlatni, majd 5-10 perc elteltével kiöblíteni. Szintén tartalmaz UVA/UVB szűrőt, Monoi olajat és Amino Cell Rebuild technológiát és védi a hajszínt a kifakulás ellen. Az állaga sűrű krém és kicsit emlékeztet az illata a naptejre. Pihe puhává varázsolta a hajam, pedig nyáron a hajvégeim extrém módon elkezdenek kiszáradni, de a sampon, a pakolás és az olaj együttes használata sokat javított a hajam állapotán.




Nem titok, a kedvencem a vízálló hajvédő olaj lett. Szintén tartalmaz UVA/UVB szűrőt, Monoi olajat és Amino Cell Rebuild technológiát és védi a hajszínt a kifakulás ellen. Felrázás után a törülközőszáraz hajhosszra és hajvégekre kell permetezni. Elképesztően gyönyörű fényt ad a hajnak a benne levő mikrocsillámok miatt. Kellemes az illata, ha együtt használom a 3 terméket akkor sokáig megmarad a hajban az illata, de ha csak az olajat, akkor 1 óra alatt elillan. A felrázásról és a mikrocsillám örvényről instagramra is tettem egy mini videót, annyira jól néz ki! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3311811357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2014.06.15. 11:09:57

Szia! Ezeket a termekeket drogeriakban is be lehet szerezni? Ha igen, mennyiert?:)

Eszti 2014.06.16. 14:03:23

Ezeket nem tudod megvenni drogériában, csak Schwarzkopf fodrász üzletekben, fodrászkellékesnél vagy egy-két online webáruházban kaphatóak. A sampon 1800 a pakolás és az olaj 2500 forint körül van. :)

djkaty 2014.06.27. 21:40:55

Annyira nagyon jók ezek a termékek! Engem teljesen megvettek maguknak, szerintem ezek után már nem adom majd alább :-)
süti beállítások módosítása