ghd aura

2014. november 08. - BeautyCat
A ghd aurát azért fejlesztették, hogy a hajszárítóval történő szárítást és formázást könnyebbé tegye tapasztalt és kezdő felhasználók számára egyaránt. A tapasztalt felhasználók számára nagyobb pontosságot, irányítást és kreativitást biztosít szárításban és formázásban. Ez az innovatív fejlesztés nyújt segítséget a kezdőknek abban, hogy erőfeszítés nélkül érjék el a kívánt eredményt.

védjegyes Laminair™ technológia
Koncentrált, nem-turbulens, egyenletes hővel dolgozó légáramlat a könnyen irányítható formázásért és a verhetetlenül sima és ragyogó finishért. Fejlett ionizáló technológia csökkenti tovább a kócosságot és a statikusságot a hajban.

védjegyes Cool-Wall™ technológia
A forró levegő körül egy hűvös levegőből álló gyűrűt képez. A dupla fal külön hozza létre a forró és hűvös levegőt mind a külső vázat, mind a fúvókát hűvös érintésűvé teszi, még hosszú használat után is. Lenyűgöző volumen és hajtőemelés érhető el a használatával.

újgenerációs motor
Kisebb, könnyebb, csendesebb, hosszantartó és energiahatékonyabb, mint a hagyományos professzionális hajszárítók.


A ghd aura szűrője részét képezi a kívánatos, egyedi ghd designnak, mely a szépség eszközévé teszi a ghd aurát. A gyönyörű designt alaposan tesztelték, hogy biztosítsák a továbbfejlesztett hatékonyságot és ne veszélyeztessék a biztonságot a ghd aura használata közben.



A zártkörű bemutatón a fodrászok kipróbálták, hogy mit is tud a ghd új hajszárítója. Volt lehetőségem beszélgetni velük és egytől-egyig elégedettek voltak (sőt, inkább áradoztak) a könnyű kezelhetőségről. Ami laikusként egyből megfogott és nagyon megtetszett benne: a Cool-Wall technológia miatt tényleg nagyon könnyű a hajtőemelés, eddig ez problémákat okozott, mert rendszeresen túl forrónak éreztem a levegőt és a fúvókát, de ezzel az újítással jóval egyszerűbbé tették a hajszárítást.

Még több információt ITT találtok róla!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8611811311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása