L'OREAL Nutri-Gold arckrém és arcolaj

2014. december 13. - BeautyCat


Az ősz beköszöntével egyre hűvösebb napok jönnek, fel kell készünk a kíméletlen téli időjárásra.
A nagy hidegben különösen fontos, hogy egyaránt vigyázzunk bőrünk épségére. A hideg kinti levegő és a fűtött szobák száraz levegője könnyen kiszáríthatja a bőrt, csökkenti az ellenálló képességét. Az olaj jótékony hatását már az ókorban felismerték és mára a szépségápolás nélkülözhetetlen részévé, legújabb trendjévé vált. A különleges és változatos olajok táplálják és ápolják a bőrt és a hajat, ragyogást adnak neki. Ez a L'Oreal Nutri Gold arcápoló csomag tökéletes választás lehet ebben a hideg időben. A csomag tartalma egy L'Oreal Nutri-Gold tápláló krém olaj mikro-gyöngyökkel és egy bőrszépítő arcolaj, így a komplett nappali és éjszakai arcápolást letudhatjuk vele.
Az új  NutriGold arcolajban és arckrémben  8 (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula) védő és antioxidáns tulajdonságaikról ismert olajokat egyesített értékes tápanyagokkal a tápláltabb és ragyogóbb bőrért. Minden bőrtípusra és minden korosztálynak ajánlott, így mindenkinek segít megtartani üde arcbőrét télen is. A krém nagy előnye, hogy gazdag de mégis könnyen beszívódik, nem hagy zsíros/olajos érzetet maga után. Az olajat ebben a hideg és szeles időben rendszeresen használom éjszakára, a megfelelően használva ez is percek alatt beszívódik. Közvetlenül arcmosás után, még az vizes bőrön oszlatok el maximum 2 csepp arcolajat, így nagyon hamar beissza a bőröm. Szépen eltüntette a száraz foltokat a bőrömről, tápláló de mégsem nehéz és ezzel a vizes felvitellel nem is macerás, mivel 2-3 perc alatt teljesen beszívódik. Sokan félnek a szérumoktól és az olajoktól, hogy a zsíros bőrt még zsírosabbá tenné, pedig épp ellenkezőleg, sokat segít a bőr normalizálásában, így ha eddig ez tartott vissza, tegyél egy próbát!





Érdemes lesz a holnap visszanézni a blogra, hiszen folytatódik az adventi nyereményjáték sorozat és az ajándékok között egy L'Oreal Nutri-Gold bőrszépítő arcolaj is lapul. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2111811301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2014.12.15. 12:44:12

Szia! Kérlek írd meg, hogy a rúzs megvásárolható már a drogériákban vagy teljesen újdonság?
süti beállítások módosítása