Max Factor Masterpiece Glamour extensions szempillaspirál

2015. április 20. - BeautyCat
Egy jó szempillaspirál nagyon sokat tud dobni egy sminken és miután lassan 1 hónapja napi rendszerességgel koptatom a Max Factor Masterpiece Glamour Extensions szempillaspirált gondoltam bőven megér egy tesztet a teljesítménye alapján. Az első gondolat ami eszembe jutott, hogy hatalmas, maradtak az Excess Volume és a Masterpiece vastagságú csomagolásnál, ez sajnos egy kicsit kényelmetlenné teszi a használatát (gyorsan hozzá lehet szokni, de egy kicsit vékonyabb kialakítás szerintem könnyebben kezelhető lenne). Először rendkívül szokatlan a spirál feje, hozzászoktam a bumszli spirálokhoz, ez inkább hosszúkás és nagyon pici kis műanyag sörték állnak ki belőle, amik egyre hosszabbak a spirál vége felé. 


Ezt írják a spirálról:


Sok nő hiszi azt, hogy a hangsúlyos szempillákért vastag keféjű spirálhoz kell fordulniuk, de a sminkmesterek tudják az igazságot, miszerint ez gyakran épp ellenkezőleg van. A legfeltűnőbb pillákat keskeny kefével lehet megalkotni, mely nem csak megfelelően dúsít és hosszabbít, hanem precíz keféjének köszönhetően egészen a tövektől a végekig festi be a pillákat. A Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirált úgy alkották meg, hogy kiemelkedjen a többi extra hatású spirál közül, mivel pont megfelelő mennyiségű festéket lehet felvinni vele. Szűcs Adrienn sminkmesterünk véleménye: “Attól különleges ez a termék, hogy a kefe pont annyi festéket visz a pillákra, mely hihetetlenül szépen megemeli azokat. Ezen felül a szempillahosszabbító rostok felelősek az igazán hihetetlen végeredményért.” A szakszerűen megtervezett applikátor közvetlen és extrémen szoros kapcsolatot biztosít a szempillák és a spirál között. Már egy réteg felvitele esetén azonnali átalakulás látható.


Hogyan működik ez az egyedi dúsító és hosszabbító formula?


  • DÚSÍTÁS: A Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál formulája gömb alakú viaszrészecskéket tartalmaz, melyek szétválasztják a szempillákat, így azok vastagabbnak 
  • HOSSZABBÍTÁS: Ezzel párhuzamosan a formula több, mint 30.000 rostszálat tartalmaz, mely szempillahosszabbító hatással bír
  • INTENZÍV FEKETE SZÍN: a formulában lévő szénrostoknak köszönhetően a sötét szín még intenzívebb

A képen egy rétegnyi spirált láthattok, a pillákat szépen íveli és szétválasztja, a sötét szénrostoktól pedig tényleg igazán intenzív fekete színt ér el. Nem kell fésülgetni a pillákat, hogy ne tapadjanak össze, a rövid sörtékkel ez könnyen és precízen megoldható. Gyorsan szárad és a tartósságával nem volt semmi gond, olyannyira, hogy a nap végén még a micellás lemosóval sem volt egyszerű lemosni, ha van kéznél akkor mindenképpen kétfázisú lemosót használjatok hozzá. 



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7311811231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása