Max Factor újdonságok

2015. június 11. - BeautyCat

Júniusban a Max Factornál két újdonságot is bevezetnek, az egyik a fenti képen látható égetett formulás lehengerlően szép pirosító, a másik pedig egy rétegről-rétegre intenzívebbé építhető ajakbalzsam. 

Gyakori félelem a pirosító használattal kapcsolatban, hogy öregíthet, vagy száraz hatást kelt a bőrön, ami pont az ellenkezője a kívánt eredménynek. A Max Factor az új, könnyű, égetett formulás Crème Puff pirosítója az ígéret szerint, finomra őrölt, több tónusú pigmenteket tartalmaz, ezzel élénkíti a bőrszínt, és természetes hatást eredményez. 
 
A tökéletes arcbőr továbbra is dominál a divatbemutatókon, ami hatással van a hétköznapokra is. A titok az arcpirosítóban rejlik – a fakó, élettelen bőrt megtölti élettel, sugárzóvá, csillogóvá varázsolva azt, az arccsontok árnyékolása pedig a kiemelésben is segít. Egy jól megválasztott árnyalatot használhatunk bizonyos arcvonásunk elrejtésére vagy épp kihangsúlyozására.

Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgató véleménye: “A pirosító egy kötelező termék – ez a leggyorsabb módja az arccsontok hangsúlyozásának, amit kifutókon látott modelleken úgy irigylünk. A Fashion Week kifutóin egy bronzosítóhoz hasonlóan az arc különböző részein használjuk, hogy élettelivé varázsoljuk a fakó arcbőrt.”  

A természetességet hirdető trenddel összhangban az ajakbalzsam egyedülálló fontosságúvá vált az ajaktermékek piacán. A halvány barackos tónusok leváltják a nude ajkakat és a merész pinkek is megjelennek a 2014. ősz-téli és 2015. tavasz-nyári divatbemutatók kifutóin. 

Kutatások bizonyítják, hogy a nők annál bátrabban viselnek színeket az ajkukon, minél érettebbé válnak. Sokaknak még mindig túl extrém azonban a rúzsok által nyújtott intenzitás és olyan terméket keresnek, melynek az erősségét ők befolyásolhatják kedvük szerint.  

A rétegről-rétegre intenzívebbé építhető Colour Intensifying ajakbalzsam pont ezt nyújtja azáltal, hogy széles színskálája segítségével átmenetet képvisel a balzsamok és rúzsok között. A Colour Intensifying ajakbalzsam szépsége, hogy megadja a lehetőséget számtalan ajakszín elkészítéséhez: egy rétegben természetes fényt ad, több rétegben egészen a merész színekig fokozható, mindez egy termékben.

Kíváncsian várom őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1611811185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása