Elie Saab Resort Collection Le Parfum

2015. június 15. - BeautyCat
Ha létezik első látásra szerelem akkor biztos vagyok benne, hogy első "illatolásra' is összejöhet ilyesmi, velem ugyanis megtörtént amikor először találkoztam az új Elie Saab parfümmel a Resort Collection-nel.

Nem puszta fellángolás volt ez, később parfümériában a bőrömön is teszteltem és nem kellett csalódnom, tökéletesen működünk együtt. Érdemes a saját bőrötökön tesztelni, igazán magával ragadó illatról van szó. Rajtam az első 15 percben főleg a füge frissessége dominál, ezután inkább elkezd édeskéssé válni az illat és az isteni finom frangipani kerül az előtérbe. Panaszom nem lehet, az egyik legtartósabb parfümöm, aminek külön örülök mivel egy limitált kiadásról van szó és nagyon nem szeretném hamar elfújkálni.



Az illatkreátort Francis Kurkdjiant az új illat megalkotásánál a tenger aranyló csillanásai, napsütötte partjai ihlették: virágos, napsütötte és gyümölcsös, ez az illat tele van érzékiséggel, kényeztetéssel és ellenállhatatlan eleganciával.

“Az illat olyan, mint a hullámok, mint egy meleg finom szellő, ami megcirógatja a nő arcát, aki a jachtján állva mesés hosszú, tengerkék ruhát visel. Egy röpke pillanat melyben semmi más nincs, kizárólag harmónia.”   Francis Kurkdjian 


A fejillatban: gurmand ragyogás

A füge átalakul egy selymes akkorddá, megragadva a gyümölcs kék héjának simaságát, és felfed egy különleges teljességet. A gurmandságot a szuper mandarin esszenciális olaj hangsúlyozza különleges aromával. Ezeknek a jegyeknek az édessége jól átvezet a narancsvirághoz, mely az ELIE SAAB parfümök ikonikus összetevője.

A szívillatban: az ELIE SAAB kollekcióra jellemző csábítás

Ékkőként bontja ki a narancsvirág nap melengette szirmait. A ragyogó fehér jázmin színt visz az illatba, míg az érzéki Frangipani virág egzotikus jegyével ragyogó érzékiséggel kelti életre a harmóniát.

Az alapillatban: addikció

Felfelé tör, mint a jacht orra, az illatlenyomat az addiktív ámbra, fűszerezve a meleg körbeölelő cédrussal. Ragyogóan, mint a fénysugár táródik fel az illat édes varázsa.



Mint a Tavasz-Nyári Couture kollekció, az új üveg is visszatükrözi a napfény megcsillanásának változásait a víz felszínén, és utazásra hív az azúrkék óceánon át a kék megannyi árnyalatába, egy nagyszerű és modern menekülésbe, mely a szabadság és megújulás csodálatos ízét kínálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2111811183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elíz 2015.06.16. 15:55:26

Most nagyon fáj a szívem :'( :D Szeretném a birtokomban tudni...nagyon. :)
süti beállítások módosítása