Makeup Revolution I Love Obsession paletta teszt

2015. június 19. - BeautyCat


Sok más bloggerhez hasonlóan engem is felkeresett a Pink Panda, és kaptam tesztelésre egy limitált Makeup Revolution palettát. A márka hazánkban egyedül a Pink Panda kínálatában elérhető, és érdemes figyelni rá, mivel alacsony áron kíván versenyezni a nagy világmárkákkal, a neve is erre utal, "smink forradalmat" szeretnének teremteni. A termékeik között például mindhárom Urban Decay Naked palettához van egy-egy hasonmása, de egyéb „dupe” termékek is megtalálhatóak.



Az én csomagocskámban a lehetetlenül hosszú nevű I Makeup, I Obsession – Wild is the Wind limitált paletta lapult. Ahogy a neve is mutatja, ez egy színesebb árnyalatokból álló paletta. Megmondom őszintén elsőre nem jöttem lázba tőle, főként visszafogottabb árnyalatokat használok mostanában (a barna 50 árnyalata..), kék árnyalatú szemhéjfesték évek óta nem került a szemhéjamra így a színösszeállítás nem nyert meg elsőre.


Maga a csomagolás egyszerű, letisztult. Nem túl jó minőségű műanyag, viszont strapabírónak tűnik, nem zörög-nem lötyög. A szemhéjpúder tálcácskák jól be vannak ragasztva, nem hiszem, hogy egyhamar kiesne bármelyik is. Jár hozzá még egy kétvégű applikátor is, szerencsére jobb minőségű, így simán használható. Nem ítélkezek külső alapján, úgyis a belbecs a lényeg.

10 csillámos és matt árnyalat kapott helyet a palettában. Én leginkább a barnás árnyalatokat részesítem előnyben, de még így is bőven a vállalható határon belül marad a paletta, a felső sor első 3 színe az amit magamon nehezen tudok elképzelni (máson igen, mert alapvetően gyönyörű színek), viszont az összes többi a komfortzónámon belül mozog.



A festékek kifejezetten kemények, nem porzanak. Keménységükből adódóan ecsettel elég nehéz őket felvenni, így erre vagy az ujjamat vagy a hozzá kapott applikátort szoktam használni. A pigmentáltságuk egész jó, szemhéjalapozóval a sötét színeket könnyű előcsalogatni, a világosabbak kevésbé pigmentáltak, itt a legvilágosabb matt kék egyértelműen a leggyengébb.

Összességében nem egy rossz paletta, nagyon jól variálható színekkel és az 1590 forintos ár szerintem több mint baráti érte. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr511811179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepsegmuhely 2015.06.20. 10:25:22

Nagyon tetszik. Szépen pigmentáltak
süti beállítások módosítása