L'Oreal Professionnel Pro|Fiber hajápoló program

2015. július 20. - BeautyCat
Szerintem rajtam kívül már többetekkel előfordult, hogy nem volt elégedett a hajával (töredezett hajvégek, fakó szín, durva tapintású és fénytelen haj) és ezért egy hajápoló szalonszolgáltatást vett igénybe. Ami az esetek többségében nagyon hatásos is volt, a hajam pihe-puha, csillogó és úgy egészében egészségessé vált..az otthoni első hajmosásig, jobb esetben 2 hajmosást is kibírt. Pedig gondolom mindenki azt szeretné, hogy egy hajápoló kúra után a haja sokáig megtartsa a szuper állapotát és most erre a problémára dolgozott ki egy programot a L'Oréal Professionnel márka.



Lényegében, a program abból áll, hogy igénybe veszünk egy szalonszolgáltatást, ahol a fodrász a hajunk sérültsége alapján a 3 külön termékcsaládból (Rectify/Restore/Reconstruct) kiválasztja a nekünk legmegfelelőbbet. A diagnózis után a kezelés durván 15-30 perc alatt kész is, nem kell órákat a szalonban töltenünk.  És itt következik az, amire eddig nem sokan gondoltak. 

A szalonszolgáltatás után megvásárolhatunk egy otthoni ápoláshoz szükséges kezelő csomagot (igen, ilyenről már hallottunk korábban). A csomag sampon és balzsam/pakolásból áll illetve egy 6 darabos Re-Charge újratöltő ampullából. A termékek mind úgy lettek kifejlesztve, hogy az ápolás újraaktiválódik minden hajmosásnál otthon. A Pro Fiber Re-Charge újratöltő ampullát minden 4. hajmosás után kell használni balzsam/pakolás helyett, ezzel visszatöltjük a hajunkba juttatott ápoló anyagok töltöttségi szintjét. Röviden; az egész program lényege, hogy az ápolt haj ne az első hajmosásig tartson, hanem akár 6 héten át élvezhessük a kezelés hatékonyságát. Az én hajamhoz a RESTORE termékcsaládot ajánlották, a későbbiekben beszámolok a kezelés hatékonyságáról is! :)

A 3 különböző termékcsalád a személyre szabott kezelés miatt fontos.


1. szint: RECTIFY - sérült kutikula

Itt csak a hajszál felszíne sérült (jellemzők: száraz, puhaság hiánya, halvány fény, elvékonyodott hajvégek, opálos, nem vibráló hajszín)
Könnyed textúra jellemzi az egész termékcsaládot, az illata pedig citrom és méz kombinációja.



2.szint: RESTORE - sérült kutikula és kortex

Itt már a hajszál felszínén kívül a belső szerkezet is sérült (jellemzők: durva tapintású, egyenetlen, fáradt, csillogás nélküli tónus, töredezett hajvégek, nem egységes szín, sárguló árnyalat)
Krémes textúra jellemzi az egész termékcsaládot, a szantálfa krémes illatjegyeivel.




3.szint: RECONSTRUCT - nagy mértékben roncsolt kutikula és kortex

A hajszál felszínén kívül a belső szerkezet is nagy mértékben roncsolódott (jellemzők: erősen roncsolt, fénytelen, matt, élettelen hajvégek /letöredezett,megégett/ kifakult, élettelen szín)
Az állaga inkább egy olajos szépség balzsamnak mondható, az illata pedig szárított fekete vanília esszencia.


A szalonszolgáltatást és a termékeket a L'Oreal Professionnel szalonokban tudjátok igénybe venni (a http://www.salon-expert.hu/ weboldalon van szalonkereső).

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6811811161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moon Angel 2015.07.20. 11:06:45

Én inkább a természetes és házi készítési hajápolók híve vagyok. :) De a csomagolás és az illatok nagyon szimpik. :)

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.07.21. 13:21:17

Én akkor tettem le a házi pakolásokról amikor egyszer banános pakolást csináltam és 3 hajmosás után is kis banán darabkákat szedegettem a hajamból.. :D Najó, a ricinusolajos pakolás az még előfordul ha van rá időm.. :) Az illata pedig tényleg nagyon fincsi! ;)
süti beállítások módosítása