Eucerin DermoPurifyer a tiszta arcbőrért

2015. augusztus 15. - BeautyCat
Tudtad, hogy az UV sugarak a bőrt vastagabbá teszik, így a faggyú könnyebben felhalmozódik? Nyár után ez a faggyúmennyiség a szokásosnál is több bőrhibát okozhat. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a legtöbb problémás bőrre szánt arctisztító erősen szárító hatású lehet, ha csak önmagában használjuk őket. Ezért minden nap hidratálnunk is kell a bőrünket ahhoz, hogy megfelelően és hosszú távra felvegyük a harcot a pattanások ellen. Emellett a siker érdekében használjuk rendszeresen a termékeket addig, amíg bőrünk faggyútermelése helyre nem áll. 


Szerintem ezt a legtöbb ember már átélte, hogy amint beköszönt a nyár és felszökik a hőmérséklet, a bőrünk zsírosabbá válik. Vegyes arcbőrrel igazán gyűlölöm ezt a helyzetet, a többi évszakra gondosan belőtt arcápolási rutinom pillanatok alatt borul, ha megpróbálom az arcomra erőltetni a termékeket akkor rövid időn belül egy fénylő diszkógömb lesz a fejem, nem a jó értelemben véve. Ilyenkor mindig kétségbeesetten kutatok olyan termékek után amik segítenek megoldani a problémámat, kordában tartani a bőrömet a nyári ámokfutása alatt. Nemrég ismertem meg az Eucerin Dermo Purifyer termékcsaládot, ami kimondottan problémás bőrtípusra lett kifejlesztve. Ebből adódóan a termékek olajmentesek, könnyűek, segítenek a faggyútermelés normalizálásában és tele vannak gyulladáscsökkentővel (és szerencsére nincsenek telenyomva alkohollal).

Most fogyott el a korábbi lemosóm, így gondoltam próbát teszek az Eucerin Dermo Purifyer mélytisztító arclemosó zselével. A termék ígérete szerint gyengéden és hatékonyan tisztítja az arcbőrt, csökkenti a zsírosságát. A termék szappan, olaj és illatanyagmentes, nem mitesszerképző. Egy teljesen átlátszó zselé állagú lemosóról van szó, igazából nem is érzek semmi illatot használat közben. Tényleg jól tisztít, arctisztítás után a micellás lemosó már nem hoz le semmit a bőrömről. Ami kellemes meglepetésként ért, hogy a használat után még akkor sem húzódik a bőröm ha nem használok egyből hidratálót, tehát tényleg kíméletes és egy picit sem szárít. Szerencsémre ritkán alakul ki pattanás a bőrömön, így erről nem tudok nyilatkozni, de a krémmániás vélemények elég biztatóak, 46 vélemény után 4,3-as átlaga van a terméknek ami valljuk be egy problémás bőr kezelésére való terméknél kifejezetten jónak számít.



Természetesen a lemosó mellett további termékek is megtalálhatóak a Dermo Purifyer termékcsaládban mint a mélytisztító arcradír, tonik, hidratáló, speciális hidratáló fényvédővel, éjszakai arcápoló, szérum és fedő stift. Így ha beválik a termékcsalád, akkor a komplett arcápolási rutinunkat összeállíthatjuk belőle. Az éjszakai arcápoló még kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet, ugyanis a termék ígérete szerint összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a faggyúmirigyekben fejti ki mitesszeroldó, antibakteriális hatását. Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, kamillakivonata gyulladáscsökkentő. Szerintem ő lesz a következő tesztalanyom, remélem annyira beválik mint ez az arclemosó zselé. Az Eucerin termékeket a partner patikákban vagy az iParfüméria webshophttp://www.iparfumeria.hu/ból tudjátok beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1311811137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása