Nivea Q10 zuhanyzás közbeni testápoló és Q10 plus szérum

2015. augusztus 17. - BeautyCat
A tisztítás és a hidratálás a legtöbbünk arcápolási rutinjának része, míg a szérumokat már jóval kedvesebben használják. A szérumokról elsősorban azt érdemes tudni, hogy koncentrált formában tartalmazzák az arcápolási hatóanyagokat, éppen ezért valamennyivel drágábbak, mint a hidratálók és általában egy konkrét bőrproblémára ígérnek megoldást. Már többször szemeztem a Nivea Q10plus ránctalanító szérum gyöngyökkel a drogéria polcain, kifejezetten izgalmasnak találom a szérum gyöngyös megoldást.

A Nivea laboratóriumának szakemberei a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a kreatin hatóanyagok kombinációját egy kozmetikumba zárták, így hozva létre egy egyedi ránctalanító szérumot. A receptúra egy speciális technológiát használ, amely védi a magas koncentrátumú Q10 koenzimet, mely valóságos gyöngyökként van jelen az ápoló, hidratáló gélben. Ezért is néz ki olyan érdekesen; a szérum hyaluronsavat és kreatint tartalmazó hidratáló gélből (energetizálja a bőrt, javítja a vízmegkötő képességét) és Q10 koenzimet tartalmazó gyöngyökből áll. A gyöngyök az áttetsző flakonban jól láthatók és ennek a technológiának köszönhetően a Q10 koenzim magasabb koncentrációban kerülhetett a termékbe. Az adagoló megnyomásával a Q10 koenzimet tartalmazó gyöngyök elegyednek a géllel és így közvetlenül az alkalmazás előtt egy frissen aktivált szérum keletkezik.



A szérumot reggel és este közvetlenül arctisztítás után használom, majd erre kerül fel a hidratáló is. Sminkalapnak is használható, szép bársonyos bőrt eredményez a beszívódás után, jó érzés rá sminkelni. Az állaga érdekes, kicsit krémes de inkább a margarinhoz tudnám hasonlítani, kézmeleg hatására könnyen eloszlatható a bőrön. 1-2 perc alatt teljesen beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet a bőrön. Az illata kicsit fura, igazán meghatározhatatlan, de hamar elillan és nem zavaró. Egy szuperül kihasználható és elérhető árú szérumnak tartom, érezhetően sokat tesz a bőrért. Természetesen a Q10plus termékcsalád több termékből is áll; golyós szemkörnyékápoló, arctisztító tej, bőrkisimító arcmaszk, nappali és éjszakai arckrémek mindenféle bőrtípusra.


A Q10plus termékcsalád másik gyöngyszeme a Nivea Q10plus zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápoló. Korábban is írtam már a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóiról, állandó lakója a fürdőszobámnak. Egyszerűen megszerettem, hogy a zuhanyzás alkalmával letudom a testápolást is, nincs extra száraz bőröm, így bőven elég hidratálást nyújtanak ezek a termékek is. Nem is beszélve az időhatékonyságról, sosem szerettem állni és várni, hogy beszívódjon a hidratáló. Az új zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápoló az első olyan zuhanyzás közbeni Nivea termék, ami bőrazonos Q10 koenzimet tartalmaz, és masszázsgyöngyökkel teszi érezhetően feszesebbé a bőrt, még a zuhany alatt. Kényelmes és gyors megoldás, ha nincsen idő a hagyományos testápolók, vagy bőrfeszesítő termékek használatára, mégis tenni szeretnél valamit bőröd feszesítéséért.

Az új formula két legfontosabb összetevője a bőrazonos Q10 koenzim és a mentol. A szervezet Q10 szintje folyamatosan csökken az évek során, ezért érdemes gondolni a pótlására, a hűsítő mentol pedig újjáéleszti és felfrissíti a bőrt. Amikor a testápoló összetevői aktiválódnak a meleg víz hatására, a masszázsgyöngyök beleolvadnak a bőrbe, és a hatóanyagok azonnal felszívódnak. A hagyományos testradírokkal szemben a Nivea masszázsgyöngyei gyengéden masszírozzák a bőrt, és feszesebb, lágyabb, ápoltabb bőrérzetet hagynak maguk után. Egyetlen lépésben eltávolítja az elhalt hámsejteket is, így a hatóanyagoknak még könnyebb beszívódniuk, és a bőr is egészségesen ragyogóvá válik. Az pedig külön plusz pont, hogy a mentol miatt kellemes hűsítő hatása van, ebben a hőségben életmentő!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1911811135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsucy - Szépségműhely blog 2015.08.17. 18:51:48

Már nagyon rég tervezgettem, hogy beszerzem a zuhanyzás közbeni testápolót, most már tényleg meg fogom venni:))
süti beállítások módosítása