Avon új illatok

2015. augusztus 21. - BeautyCat


Az Avon katalógust lapozva megláttam az új Avon Femme Iconic változatot, viszont az illatjegyek alapján végül az elődjénél, az Avon Femme illat mellett döntöttem. Az illatkategóriából tudtam, hogy inkább ezt választom, ilyen melegben ezek a könnyed illatok esnek jól. Utólag persze megillatoltam az Iconic változatot is, egyáltalán nem olyan nehéz illat mint amire számítottam, sőt! Simán passzol a nyárhoz, igazán kellemes.

A Femme a virágos-gyümölcsös-pézsmás illatkategóriába tartozik. Nagyon kellemes, friss illat, nem édes, nem tömény, nem tolakodó, mégis felfigyelnek rá és megmarad mások emlékezetében is. Főbb illatjegyei a körte, magnólia, borostyánfa. A tartósságát közepesnek mondanám, a nap folyamán kb 2 alkalommal fújom újra. Szerencsére nem jár le a kupakja, így táskában magammal tudom vinni napközben. A parfüm megjelenése csodaszép, az üveg formája vonzza a tekintetet. 



Ilyen melegben imádom a könnyed illatokat, minden mást fullasztónak érzek a bőrömön. Ezért is akadt meg a szemem az új Avon Aqua parfümön. Az Avon bloggertalálkozó alkalmával illatolt parfümök közül ez tetszett meg a legjobban, teljesen nyár kompatibilis, frissítő és hűs, a virágos-vizes-pézsmás illatkategóriába tartozik. Ezeknél az illatoknál sokszor esnek abba a hibába, hogy a végeredmény légfrissítő illatú lesz, ennél szerencsére ennek nyoma sincs. 

A női verzió a kék ég akkordját, a kék lótuszt és az érzéki pézsma jegyeit hordozza, míg az erősebbik nem képviselői az óceánpermet, a kék geránium és a balti ámbra frissítő illatkombinációjával kényeztethetik érzékeiket. Sajnos az illat kb 3 óra után elillan a bőrömről, mindig viszem magammal és többször újra szoktam fújni a nap folyamán.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2111811131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása