Előzzük meg a szemkörnyéki ráncokat

2015. október 08. - BeautyCat
Egyre több távol-keleti termék lopja be magát a szívembe, egyszerűen sokkal előrébb járnak szépségápolásban és elképesztően hatásos termékekre tehetünk szert kiváló ár/érték arányban. Így kerültem közelebb a Neogence márkához, ahol a kutatás és fejlesztés során a hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármas koncepcióját ötvözik minden egyes termékben. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, egyedülállóan hatékony termékeket eredményez. 



A Neogence hialuronsavas vonalára jellemző az alacsony-, valamint nagy molekulatömegű hialuronsav kettős ereje. Az alacsony molekulatömegű a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, erősíti a sejtek közötti kapcsolatot, csökkenti a vízvesztést, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, valamint csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű formája a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a "láthatatlan" vízveszteséget (párolgást).

Már korábban is kipróbáltam ebből a vonalból a hialuronsavas hidratáló fátyolmaszkot és a hialuronsavas hidratáló fluidot, mindkettőt imádtam, a fluid jelenleg is az arcápoló rutinom kiemelkedő tagja. Most ez a termék egészült ki a hialuronsavas hidratáló szemkörnyékápolóval. Szerencsére 27 évesen még nincsenek komoly problémáim a ráncokkal, bár jócskán érződik a vízhiányosság hatása (külön figyelnem kell a napi folyadékmennyiség bevitelére és bevallom nem mindig sikerül). Szeles időben rendszeresen kiszárad a sok könnyezéstől a szemem sarkánál a bőr, a jelenlegi időjárást tekintve ez épp aktuális, viszont ezt a szemkörnyékápoló remekül kezeli, nyoma sincs a kipirult, száraz bőrnek.



A hialuronsavas hidratáló szemkörnyékápoló a kevésbé problémás szemkörnyékre, kezdeti ráncok megelőzésére való. Kiemelt figyelmet fordítok a megelőzésre, 50 évesen majd megköszönöm magamnak, hogy a megfelelő arcápolók használatával jobb állapotban lesz a bőröm, mivel itt (is) a megelőzésre kell figyelni, a kialakult ráncokkal a krémek már nem tesznek csodát. A termék állaga nagyon könnyű és vizes, gyorsan beszívódik. Reggelente sminkelés előtt pár perccel szoktam használni, mivel nem zsíros így nem fog mászkálni rajta sminkem, emellett még este, alvás előtt használom. Pumpás kiszerelésű, könnyű az adagolása, egy fél pumpálásnyit oszlatok el a szemkörnyékemen. Az ára is megfizethető, főleg ha belegondolok, hogy a 15 ml hónapokig elég lesz és csupa hasznos hatóanyaggal van telepakolva. Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják, a termék parabén-, szója- és illatanyagmentes. 

Főbb hatóanyagok:
  • Hialuronsav (Hidratáló membránt képez a bőrön.) 
  • Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.) 
  • Ceralipid (Védi a bőr felső hámrétegét.)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9811811081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása