Körömlakk Kedd

2015. október 20. - BeautyCat
Régen volt a blogon már manikűr, pedig azóta is pont olyan lelkesen babrálok vele. A nyár kedvenc lakkja az Avon Gel finish Very Berry árnyalata volt. Magáról a lakkról csak ódákat tudok zengeni, a képen 1 rétegben láthatjátok, gyönyörű fényes finise van és 4 napot mindenféle kopás és lepattogás nélkül kibír a körmeimen fedőlakk nélkül. A negyedik nap után a körömvégeknél kicsit elkezd kopni, ez az idő fedőlakkal kitolható, szóval nagy a szerelem, alig lehetett rólam levakarni, nagyon sokszor használtam.


Az utóbbi időben többször letörtek a körmeim, éreztem, hogy elgyengülnek, így már minden manikűr alá alaprétegként Avon körömerősítő lakkot használok. Ez a lakk pont gyöngyházfényű (gyöngykivonatot tartalmaz), de nagyon visszafogott  színe van, francia manikűrnél is ezt használom alapnak, szép, ápolt külsőt eredményez és a gyöngyházfény mégis feldobja egy picit az egészet.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9611811071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása