Yves Rocher újdonságok és szuper nyereményjáték

2015. október 21. - BeautyCat

Az Yves Rocher márka 1959-ben, a franciaországi La Gacilly-ban született. Létrejöttét egy szenvedélyes és jövőbe tekintő embernek, Yves Rocher úrnak köszönheti.

Már több, mint 50 éve, hogy az YVES ROCHER márka folyamatosan fejlődik: 90 országban 30 millió vásárló rendelkezésére áll, de a kiinduló elvek és értékek máig változatlanok maradtak. Ettől olyan egyedi, különleges az YVES ROCHER, a növényi szépségápolás szakértője. 

A Cosmétique Végétale olyan botanikus szakértelmet jelent, amely a szépségápolási termékek megalkotásában a növények életmechanizmusait veszi mintául, és ezáltal a termékek nemcsak hatékonnyá, de környezetbaráttá is válnak. Most teszteltem pár újdonságukat.



Hajerősítő szérum:

100%-ban növényi mikroolajokat és Hibiszkusz peptideket vegyítettek a hajerősítő szérumban, így kialakítva egy kivételes hatékonyságú, regeneráló formulát. A szérum ígérete szerint védi a hajat a töredezéstől és ellenállóbbá teszi a hajszerkezetet. Általában még hajszárítás előtt törölközőszáraz hajra szoktam használni, de a már megszárított hajon is könnyen és gyorsan beszívódik. Könnyed, tejes textúrája van, és finom "zöld" illata (egyáltalán nem harsány, nagyon kellemes), azonnal lággyá, ragyogóvá és erőssé varázsolja a hajam, anélkül, hogy elnehezítené azt. A pumpás kiszerelése megkönnyíti a használatot, a haj hosszától függően 2-4 pumpálásnyit ajánlott használni.

SO ELIXIR Bois Sensuel parfüm:

2009-ben vezették be a SO ELIXIR illatokat, ezekből jelenleg 3 különböző parfüm érhető el. A Pacsuli, az illatcsalád emblematikus, ínyenc jegye, melynek elegáns, megbabonázó érzékiségüket köszönhetik a SO ELIXIR parfümök.
A SO ELIXIR Bois Sensuel főbb illatjegyei a pacsuli esszencia, a vanília kivonat és az írisz esszencia. Ez az illat számomra kifejezetten a tömény és nehéz kategóriába esik, határozottan az igazán hideg téli napokon tudom magamon elképzelni.

„Lágy, balzsamos és fás aromák érzéki összefonódása. Egy illat, mely megmutatja és kifejezi a Pacsuli esszencia és a Vanília kivonat közti tökéletes, harmonikus kapcsolatot. Az Irisz esszencia eleganciája pedig egyedülálló kifinomultságot kölcsönöz az illatnak.”

Plaisirs Nature bio zabtej hab-és tusfürdő:

Az Yves Rocher fürdőtermékeit már korábban is ismertem és szerettem, elképesztően jó illatúak és gyengédek a bőrhöz. Hab- és tusfürdőként is megállja a helyét, krémes textúrájú és egyáltalán nem szárítja a bőrt. Engem az illata a liliom és hóvirág illatának keveredésére emlékeztet, egyszóval kellemes virág illatú, egyedül az adagolásával akadnak néha gondjaim, ugyanis csavaros kupakja van és öntögetős megoldással lehet adagolni, ezért néha sikerül kicsit többet használnom belőle mint amennyit szeretnék.

Emellett a cég nagy újdonsága  a MAKE APP virtuális sminkelő program amiben a cég összes termékét kipróbálhatjuk saját magunkon. A használata egyszerű, csak tölts fel egy képet magadról, vagy csinálj egy szelfit és már mehet is a böngészés a termékek és az árnyalatok között. A nyereményjátékuk is a MAKE APP-hoz kapcsolódik. A nyereményjáték 2015. 10. 16 és 2015. 10. 31 között tart. az applikáció pedig iPhone és androidos telefonokra érhető el.
Az app letöltéséhez klikk a képre!

Teendők a nyereményjátékhoz:
1- Töltsd le Android vagy iPhone okostelefonjára az Yves Rocher mobil alkalmazást vagy nyisd meg a böngésződben az új virtuális sminkelő programot: http://yves-rocher.hu/make_app!
2- Játssz az új « virtuális sminkelő programmal « amit MAKE APP néven találsz az alkalmazásban! Sminkeld ki magad! 
3- Mentsd le a végeredményt és küldd el saját fotódat a webinfo@yvesrocher.hu e-mail címre!
4- A nyertest november 4-én értesítik!
http://yves-rocher.hu/alkalmazas







A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9611811069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása