Yves Rocher Gris Armoise körömlakk + nyereményjáték

2015. október 28. - BeautyCat

Bevallom, nem kapott volna külön bejegyzést ez az egy lakk ha nem nyűgözött volna le valamivel..de csak sikerült neki. Ez a lakk 5 napot kibír mindenféle kopás és lepattogás nélkül a körmeimen fedőlakk nélkül. Mindezt nehezítik az általános hétköznapi strapák és semmi sem kottyant meg neki.
Emellett kifejezetten jól pigmentált, az ügyesebb kezűek egy vastag réteggel meg tudják oldani a lakkozást, de két vékony réteggel is tökéletesen működik. Az állaga kellemesen folyós, az ecsete lapos és széles, szóval minden klappol vele.

Ha szeretnétek ezt kipróbálni és még 47 társát emellett akkor jelentkezzetek az Yves Rocher nyereményjátékára.

Teendők a nyereményjátékhoz:
1- Töltsd le Android vagy iPhone okostelefonjára az Yves Rocher mobil alkalmazást vagy nyisd meg a böngésződben az új virtuális sminkelő programot: http://yves-rocher.hu/make_app!
2- Játssz az új « virtuális sminkelő programmal « amit MAKE APP néven találsz az alkalmazásban! Sminkeld ki magad! 
3- Mentsd le a végeredményt és küldd el saját fotódat a webinfo@yvesrocher.hu e-mail címre!
4- A nyertest november 4-én értesítik!
http://yves-rocher.hu/alkalmazas


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9911811059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása