Elseve Extraordinary Oil

2015. október 30. - BeautyCat

A hajolajok töretlenül nagy népszerűségnek örvendenek még most is, ezt igazán könnyű megérteni, hiszen eszméletlen puhává és csillogóvá tudják varázsolni a hajunkat. Személy szerint annyira a hajápolásom részévé vált a különböző hajolajak használata, hogy idejét sem tudom már mikor volt utoljára olyan hajmosás amikor ne használtam volna utána valamilyen olajat (sőt, előtte is előfordul).

Egy ideje tesztelem a L'Oreal Elséve Extraordinary Oil in Cream (selymes olaj a krémben) hajápolót. Maga a termék nem is meglepően krém állagú, óvatosan kell vele bánni mert elég folyós és a tubusból is hatalmas adagokat sikerült az elején kinyomnom. Mint minden olajjal (főleg ha vékonyszálú a hajad) a "kevesebb több" elv alapján kell bánni. Így hogy most rövidebb a hajam egy borsószemnyi mennyiséget oszlatok el a hajhosszon, a hajtövek kihagyásával. Hosszú haj esetén is max 2-3x ennyi mennyiséget használtam fel, több egyszerűen nem kell, mert nem selymesebb lesz a haj, hanem elnehezíti.


Több felhasználási módja is van ennek a krémnek, használható hajmosás előtt egy kis extra ápolásért, hajszárítás előtt a védelemért (én mindenképp kevernék hozzá hővédőt) illetve hajszárítás után, száraz hajra a gyönyörű csillogásért. Száraz hajon alkalmazva a fényesség mellett még a kifésülést is megkönnyíti így igazán multifunkcionális ez a 6 virágolajjal gazdagított finom krém. 

A megfelelő mennyiséget használva a krém azonnal beszívódik, szinte beburkolja a hajat, viszont egyáltalán nem nehezíti el. Drogériákban 1600 forint körül mozog az ára, az iParfüméria webáruházban 1350 forintért rendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6811811057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2015.10.30. 22:00:45

Háát nem is tudom... Szilikon van-e benne?

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.10.30. 22:32:32

Megnéztem az összetevőlistát, aztán krémmánián kibogarásztam ééés egyedül egy "Amodimethicone" van benne ami szilikon alapú szervespolimer, az összetevőlista 19. helyén. :)

Névtelen 2015.11.01. 02:50:18

Köszi, majd még gondolkodom rajta. Az igaz, hogy nem lehet benne sok szilikon. Viszont jó lenne, ha lehetne kapni, elérhető áron szilikonmentes hajolajat! Vagy létezik már ilyen? Az alverdéset nem mertem kipróbálni pont a krémmániás rossz vélemények miatt... (sóhaj)

Niki Strawberrykiss 2015.11.01. 13:11:12

Nekem is meg van, és amióta használom, imádom. Vékony szálú a hajam a véges száraz töve zsírosodásra hajlamos. Az elején féltem tőle, h elnehezíti, zsírosítja stb.... És nem! :) Egyáltalán nem nehezítette el, sőt kevésbé zsírosodik és selymes, könnyen kifésülhető a hajam. :) Már csak olyan termék kellene, ami hajnövekedés serkentő, nem nem igazán akar nőni a hajam :(

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.11.01. 13:14:55

levágattam rövidre a hajam és konkrlétan nem tudom balszamozni a végét, mert tuti kerül a hajtövekhez és nem szeretném, hogy hamarabb zsírosodjon (szintén olyan a hajam mint neked), szóval azóta a balzsamozást váltottam ki ezzel és tökéletesen működik :) Nekem most amitől rengeteg babahajam lett az a Sentiree oldat, bár az kifejezetten fejbőrre van, de láthatóan jó hatással volt a hajamra is! :)

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.11.01. 13:19:29

Ha ilyen olajos dolgot szeretnél nem horror árban akkor inkább próbáld ki a ricinusolajos pakolást, de ezek lemosósak, öblítést nem igénylő szilikonmentes ami nem drága..nem ugrik be semmi :(
süti beállítások módosítása