Új nude paletta a láthatáron

2015. november 05. - BeautyCat
Végre hozzánk is kezdenek beszivárogni a nude paletták, öröm és boldogság, hogy végre könnyen elérhetővé válnak ezek a szépségek, nem kell macerásan külföldről rendelgetni. Nem mondok újat azzal, hogy élek-halok a nude palettákért, teljesen mindegy, hogy vállalhatatlan mennyiséget halmoztam fel az évek során, mindig elcsábulok egy új láttán. A L'Oreal La Palette Nude palettát a legutóbbi blogger eseményükön ismertem meg.

A csomagolása kifejezetten szerencsés, nem bumfordi, jól záródó műanyag, ami a táskában sem fog kinyílni, plusz utazáshoz elég egyetlen palettát bedobni, igazán praktikus. Kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat, mint minden fényes fekete borítás. A belsejében egy jó nagy tükör is helyet kapott, tudom ezt mindenhol csak dicsérem, de egyszerűen sokkal jobban szeretem a tükörrel rendelkező termékeket és pont.

10 kifinomult árnyalat kapott helyet a palettában a lágy rózsaszíntől egészen a csokoládéig. Ezekkel a színekkel gyerekjáték elkészíteni egy elegáns nappali vagy egy merészebb esti sminket, mindegyik nagyon jól kombinálható, egymással harmonizáló színek. A pigmentáltság nagyon rendben van, tíz szín közül összesen egy gyengécskébb a többinél (jobbról a negyedik), viszont alappal mindegyik tökéletesen muzsikál, a képen alap nélkül láthatjátok őket.

A mélyebb, sötétebb árnyalatokat használd a szempillád tövénél és a mélyítő vonalban. A mozgó szemhéj közepére és a belső szemzugba használj világos árnyalatot az üde és ragyogó tekintetért. Bátran használj több színt, satírozd őket egymásba a lágy és kifinomult hatás érdekében. Ennyi színnel a kombinációk száma rengeteg, tényleg csak a fantáziád szab határt a lehetőségeknek, szóval álmodj, merj és alkoss!
 
A paletta ára 4 999 forint. Az őszi JOY napok november 12-13-14 között lesznek és van drogériás 50%-os kupon ;) 

A barna színek szerelmeseinek szuper választás ez a paletta, viszont ahogy a neten kutakodtam rátaláltam, hogy ebből a palettából egy rózsásabb verzió is elérhető, már csak drukkolni kell, hogy behozzák hozzánk is!
www.beautydea.it

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9611811049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moon Angel 2015.11.05. 10:15:23

A Naked 3-ra hajazó verzió nekem jobban tetszik, de szerintem ár-érték arányban nem a legjobb ez a paletta. AKkor inkjább már egy Sleek ha a csomagolás is fontos. HA nem akkor, mindenképp jobb a MUR.

5000Ft azért nagyon sok, ennyiért jobb minőség járna, még ha drogériás márka akkor is. Szerintem még féláron is húzós.

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.11.05. 13:07:01

Szerintem a kuponos árat bőven megéri ez a paletta, plusz sokaknál fontos a könnyű beszerezhetőség, mert MUR és Sleek is csak rendelhető, itt meg a drogériás teszterbe belenyúlhatnak (és szerencsére le van ragasztva a paletta, szóval ha valaki belenyúlt azt rögtön látod és nem veszed meg).
süti beállítások módosítása