Fekete kedvencek akcióban Black Friday az AVON-nál

2015. november 10. - BeautyCat
2015. november 10. és 13. között kihagyhatatlan Black Friday akcióval vár mindenkit az AVON online. A 4 napig tartó akció időtartama alatt az oldalra látogatók ugyanis vásárláskor garantált ajándékokra tehetnek szert. Amennyiben ez idő alatt bárki online rendelést ad le a www.avon.hu oldalon, az 10 különféle értékes ajándék közül választhat. Az ajándékok beváltása rendelési összeghatárhoz kötött, de már 3500 Ft-os vásárlás esetén is egy szuper ajándékkal gazdagodhatunk.

Az ajándékok megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani az adott összeghatárhoz hozzárendelt csomagok közül kedvencünket, és a megrendelés végén beírni az ahhoz kapcsolódó promóciós kódot a megadott helyre. Érdemes résen lenni, hiszen a promóciós kódokhoz kapcsolódó ajándékok limitált darabszámban állnak rendelkezésre, úgyhogy november 10-én érdemes a napot az www.avon.hu oldalon indítani, hogy megszerezhessük kedvenc fekete termékeink egyikét.


Az AVON Black Friday akció ajánlatai:



  • Használd a BLACKDAY1 kódot bármely 3500 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete színű Magic Effects körömlakkot kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY2 kódot bármely 5000 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete Glimmerstick szemkontúrceruzát illetve egy Big & Daring szempillaspirált kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY3 kódot bármely 5000 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete Super Extend precíz szemhéjtust illetve egy Big & Daring szempillaspirált kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY4 kódot bármely 5000 Ft értékű rendelésed esetén és egy Advance Techniques Supreme Oils tápláló sampont, balzsamot és hajpsray-t kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY5 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete Supershock szemceruzát, egy Indulgence ajakrúzst illetve egy kettős szemhéjpúdert kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY6 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy Planet Spa Luxuriously Refining arcmaszkot és egy éjszakai arckrémet kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY7 kódot bármely 12 000 Ft értékű rendelésed esetén és egy Anew Ultimate Supreme arckrémet kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY8 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy Mesmerize for Her női parfümöt (50ml) kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY9 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy Mesmerize for Him férfi kölnit (100ml) kapsz ajándékba!
  • Használd a BLACKDAY10 kódot bármely 12 000 Ft értékű rendelésed esetén és egy Mesmerize for Her női parfüm és Mesmerize for Him férfi kölni szettet kapsz ajándékba!





Ezen a linken megnézhetitek a promóció részletes leírását, a választható ajándékokat: https://avononline.avon.hu/blackfriday

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8611811041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása