Adidas born original parfümök

2015. november 19. - BeautyCat
adidas Originals, a híres sportruházati márka új illat duót vezetett be férfiaknak és nőknek, a BornOriginal-t, erőt sugárzó, dinamikus illatokat, melyek felfedik a bennük rejlő kreatív tehetséget. Ezek az illatok kifejezik azt az energikus, mindent átható erőt, ami az adidas Originals vonalat jellemzi,  ami az egyediségben, a hitelességben és képzelőerőben gyökerezik. Mindenkiben megvan az a belső erő, amivel átformálhatja a világát, irányíthatja a változásokat. Mindenkiben ott az alkotás képessége, belevinni az egyéniségét, mesterien keverni az ötleteket, a divatot, a zenét, a technológiát. A kreativitásnak semmi nem szab határt, nincs kezdet és vég…..mert mi mindannyian eredetinek születtünk.  Born Original.
 
Nagyon tetszik az üzenet, amit a parfümmel szeretnének közvetíteni. Sokakban (ahogy korábban bennem is) volt egy kis félelem, mivel jellemző, hogy a sportruházati márkák a parfüm tervezésénél nagyon elhúznak egy sportos illat felé és nagyon hasonlítanak a dezodorok "sporty" vonalához. Ne értsetek félre, szeretem ezt az illatvonalat, de nem annyira, hogy rendszeresen napközben ezt érezzem magamon. Pontosan ezért volt felüdülés és megnyugvás is egyszerre amikor megszimatoltam a Born Original illatokat, egyáltalán nincs beleerőltetve, hogy ez egy sportmárka illata.

 

ABorn Original női illat a cukrozott alma vibráló édességével játszik. A lédús jegy új megvilágításba helyezi, kiemeli a frissítő bergamottból, sárgabarackból és narancshéjból kevert koktélt. Majd előbukkannak a ringatóan bársonyos összetevők, egzotikus kókusz és jázmin kettőse, melyet tonkabab tesz ellenállhatatlanná. Kellemes és hosszan tartó illat ami édeskés de nem túl édes, lágyan kiérzem belőle a kókuszt ami nagy kedvencem. Elképesztően tartós, reggeltől estig érzem a bőrömön. A parfümőr Annick Menardo akinek rengeteg finom illatot köszönhetünk régebbről. A terméksor a parfüm 30ml, 50ml, 75ml-es kiszereléséből, tusfürdőből és testápolóból áll.

 

ABorn Original férfi illat mintha az érzékek örömzenéje lenne. Elsőre a gyantás fahéj jegy emelkedik ki, mely finoman olvad a szívillatban felbukkanó rebarbara és ibolya levél akkordokba, költőien zöld jelleggel ruházva fel az illatot, majd az alapillat fűszeres jegyei, feketebors és narancsolaj teszik tökéletessé a kompozíciót. Modern és sportos illat egyben, erős, mégsem tolakodó de egész nap jelen van. A parfümőr Alienor Massenet (a Lancome Tresor Sparkling parfümöt is ő alkotta!). A terméksor a parfüm 30ml, 50ml, 75ml-es kiszereléséből, tusfürdőből és deo stickből áll.
Nem tudok elmenni szó nélkül az üveg kialakítása mellett. Az illatokból áradó energiát tükrözik az üvegek is, a tiszta folyadék, az eredeti formák és a nyers, ipari elemek kombinációja.  A parfümös polcomon nagyon feltűnő darab lett a sok precízen megmunkált és tökéletesen szimmetrikus üveg között. A szinte örvénylő formák dinamizmust sugároznak, mintha soha nem érne végük. Ellentétes hatást kelt az üvegek nyakát övező, ipari ihletésű pánt és biztosítószög, amit ha kihúzunk, feltárul az illat. A női variáns színe  bronz, a férfié pedig metál szürke.
Ezek a parfümök kizárólag az iParfüméria webshopjából érhetőek el. Összességében hiába egy alacsony árkategóriás termékről vagy szó, az illata elképesztően finom, nagyon tartós és igazán mutatós darab, bőven megéri az árát és még ajándéknak is tökéletes!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2411811031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása