Philips Visapure Essential arctisztító készülék + nyereményjáték

2015. november 20. - BeautyCat
Nincs mit ezen tagadni, továbbra is gyengéim a szépségápoláshoz köthető gépek. A VisaPure Essential praktikusságban és kinézetben is nagyon ütős darab lett, aminek nagyon örülök, hiszen ez a két tulajdonság ritkán jár kéz a kézben. Ha valakiben felmerülne a kérdés, hogy miért is jó arctisztító készüléket használni a két szép kezünk helyett, arra igazán egyszerű a válasz: tízszer hatékonyabb tisztítást végez ez a kis szerkezet mint amit a kezünkkel elérünk. A készülék DualMotion technológiát használ ami annyit tesz, hogy egyszerre végez vibráló és forgó mozgást, ezzel fellazítja a szennyeződést és hatékonyabban távolítja is el azt. 
A készülékhez egy normál és egy érzékeny fej tartozik, bőrtípus és egyéni preferencia kérdése, hogy ki melyiket használja hozzá. Személy szerint maradtam az érzékeny fejnél, nagyon szépen tisztít, kíméletes, akarva sem tudnék hibát találni benne. A VisaPure használata egyszerű, egyetlen gomb van rajta, nehéz lenne ezt eltéveszteni. Annyi csavar azért van benne, hogy a gomb első nyomására bekapcsol a készülék alacsonyabb sebességi fokozata, második nyomásra a gyorsabb sebességi fokozatra vált, harmadik nyomásra pedig kikapcsol, mindezt a gomb mellett jelzőfény is segíti. 


A tisztító program egy perc hosszú és 3 egységre van osztva, így az első 20 másodperc alatt megtisztítja az egyik orcát és a fél állat, a következő 20 másodpercben az arc másik oldalán végezzük el ugyanezt, az utolsó 20 másodperc pedig a homlok és az orr tisztítása. Az egyszerűség kedvéért 20 másodpercenként egy fél másodperces szünettel jelzi a készülék, hogy ideje területet váltani, így könnyű nyomon követni, hogy merre kéne tartanunk. A hatékonyságot egy narancson próbáltam szemléltetni, lealapoztam, lemostam kézzel és az arctisztító készülékkel is. A narancs pórusaiban megmaradt alapozó pöttyök és a tisztítás hatékonysága szerintem elég meggyőző..
lealapozott narancs -> kézzel lemosott narancs -> VisaPure készülékkel tisztított narancs
A készülék szuperül néz ki, kényelmesen használható, jár hozzá egy formatervezett állvány amibe bele lehet állítani és az adapter csatlakoztatásával ez funkciónál töltőként is. Mivel fejjel lefelé áll a készülék, illetve nem teljesen zárt az állvány, így a tisztító fej gyorsan megszárad, plusz a tartó állvány kifejezetten masszívan tartja, nem kell fektetve tárolni. Külön örülök, hogy tölthető a készülék és nem kell elemekkel szórakozni amiket állandóan elhagyok. Ha zuhany alatt szeretnénk használni annak sincs akadálya, mivel vízálló. A fejeket használat után könnyen és gyorsan lehet tisztítani, csak leöblítem meleg vízzel és átmosom folyékony szappannal vagy habzó arctisztítóval.

Összességében nagyon megszerettem a terméket mivel nagyon jól tisztít, nemcsak több sminkmaradványt és elhalt hámsejtet tud eltávolítani, hanem az élettelen bőrszínt is. A mélytisztító hatásnak köszönhetően a bőrápoló termékeim, például a krémek, szérumok és esszenciák jobban beszívódnak a bőrbe. Egyszerű és nem időigényes a használata, nem foglal sok helyet és határozottan feljavítja és megkönnyíti a napi bőrápolási rutint. Külön pacsi a Philipsnek amiért ennek van egy jó kis állványa, a Clarisonic esetében nagyon nem szerettem, hogy csak fektetve lehet tárolni a fürdőszoba polcán. Az arctisztítót a Media Markt üzleteiben, illetve online tudjátok megvásárolni 54.990 forintért.



Végezetül egy jó hírem is van, mivel a Philips jóvoltából egy szerencsés olvasóm meg is nyerheti a készüléket! A nyereményjáték december 5-ig tart, így szuper meglepit hozhat a Mikulás! :)
A nyereményjátékot a képre vagy IDE kattintva éritek el és a facebookon megy.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1411811029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó Gelányi 2015.11.20. 09:04:04

Csodálatos nyeremény ! :) Köszönjük szépen a lehetőséget ! :)

Pásztor Olga 2015.11.20. 09:12:34

Szuper nyeremény! :-)

Pásztor Olga 2015.11.20. 09:16:07

A játék kérdésre a válasz: 10x jobb! :-)

Dalma ( : 2015.11.21. 00:23:55

Dejóó :) Köszii a lehetőséget! :)

Kriszta Sziraki 2015.11.23. 19:38:38

Csodás ajándék lenne <3
süti beállítások módosítása