Yamuna karácsony

2015. december 02. - BeautyCat
Le sem tagadhatnám, imádom a karácsonyi időszakot! Engem simán le lehet venni a lábamról a fincsi meleg fűszeres illatokkal és az egyik ilyen szempontból számomra veszélyes hely az a Yamuna boltja, amibe megnyitásuk óta rendszeresen járkálok jóféle addikt módjára.



Vannak karácsonyi csomagok és termékek is, és bónuszként névre szóló szappant (és testvajakat) is lehet rendelni ITT, zseniális ajándék ötlet! Ha már a szappannál tartunk..a Téli álom szappan illata maga a karácsony. Elképesztően finom fűszerezett mézeskalács illata van. Ne egy műanyag szagú gyenge utánzatra gondoljatok, igazi illatos csoda, a dobozából kibontva gyertya helyett jelenleg ezt használom illatosítónak, nem viccelek. Nincs szívem elhasználni, bár ott is biztosan élvezném, de egyenlőre hagyom, hogy a szobámat körbejárja a mézeskalács illata.


A dobozomban helyet kapott egy téli álom fürdőbomba is, próbáltam tartogatni, hogy a karácsony előtti nagytakarítás és dekorálás után ezzel nyújtózzak el egy kád forró vízben..4 napig tartóztattam meg magam. Ez a fürdőbomba összesen 459 forint, inkább feltankolok vele egy zsákkal és amíg van ezt fogom használgatni, mert továbbra sem tudok betelni az illatával. Érdemes előttem beérni az üzletbe, mert limitált kiadású és ha véletlen felvásárolnám a nagy részét akkor nem is tudjátok miről maradtok le.

A szőlőmagolajos tusfürdőmet azóta is aktívan használgatom, amíg be nem tárazok fürdőbombából addig ez így is marad. A Yamuna tusfürdők nem tartalmaznak SLS-t, így kevésbé habzik, viszont sokkal inkább bőrbarát. Egyáltalán nem szárít, sőt, nyugtat és hidratál. Kifejezetten tiszta illata van, elsőre amikor felbontottam kicsit olyan volt mintha egy gyümölcsösebb illatú bor lenne, szerencsére a megivás helyett inkább magamra kentem és nem bántam meg. Száraz bőrűeknek szuperjól jöhet ebben a hidegben!



A csomagom utolsó lakója egy joghurtos testvaj volt. Érdekes, hogy amennyire szeretem az édesebb fűszeres illatokat, a bőrömön már ez az édesség nem jön be, így a joghurtos illatával egyből a szívembe lopta magát. Savanykásan édes, pont amennyire kell, de ha kicsit ünnepibb testvajra vágytok, akkor semmiképp ne hagyjátok ki a narancsos-fahéjas verziót. A testvaj állaga könnyed, egyáltalán nem zsíros és ragacsos, gyorsan beissza a bőröm. Az illata sokáig megmarad a bőrön és a hidratáló hatásával is teljesen meg vagyok elégedve, ha akarnék sem tudnék belekötni. Ezek a mini testvajak szuperek, csábítanak, hogy egyszerre több változatot is beszerezzek.

A Yamuna karácsonyi újdonságait élőben végigtapizhatjátok és szimatolhatjátok a Szent István krt. 1 szám alatti boltjukban (Jászain) vagy megrendelhetitek a yamuna.hu webshopból

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5111811017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása