Pierre René márkabemutató

2015. december 08. - BeautyCat
A Pierre René története 1993 márciusában kezdődött Lengyelországban, a festői szépségű, Baltitenger mellett fekvő Ustka városában. Az alapító Lubicz család kezdetektől fogva részt vesz a vállalat mindennapi életében.


A Pierre René Professional készítményei az alapítás óta a legmagasabb minőséget képviselik: a folyamatos fejlesztések, a szakmai maximalizmus és a megújulás képessége, amely a céget és termékeit jellemzi, hamar lehetővé tette a márkának, hogy a szépségipar fővárosába is betörjön. A cég franciaországi központjának megnyitását gyorsan követte a nemzetközi piac meghódítása. A márka jelenleg több mint húsz országban van jelen világszerte, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek hipoallergének, bőrgyógyászatilag teszteltek, és jelentős részük parabén mentes. A Pierre René Professional emellett a környezetvédelem iránt is elkötelezett, így szakemberei a kozmetikumok fejlesztése és tesztelése során nem végeznek állatkísérleteket, és az újrahasznosított csomagolóanyagok felhasználását helyezik előtérbe. A magyarországi képviselet a vállalat szellemiségének megfelelően magas minőségű szolgáltatásaival, minden igényt kielégítő forgalmazói háttérrel, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a luxuskozmetikai piac ismeretével áll a hazai partnerek rendelkezésére.


Jelenleg a termékeket csak Pierre René szalonokban tudjátok megvásárolni, ezeknek a pontos listáját ITT találjátok. További információt és a teljes termékpalettát pedig a www.pierrerene.hu oldalon találjátok

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5211811011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása