L’ORÉAL PARIS ELSEVE NUTRI-GLOSS LUMINIZER + NYEREMÉNYJÁTÉK

2016. január 11. - BeautyCat
A haj minden nő éke, a fényes, ragyogó haj pedig mindenkit megszépít. Ha a haj fakó, egészségtelen, a fény nem tükröződik vissza. A L’Oréal Paris legújabb Elseve termékcsaládja a fakó haj ellen harcol. Glycogellel és selyem elixírrel gazdagított összetevőjével segít eltávolítani a fény visszatükröződését akadályozó szennyeződéseket. A hajszálat ragyogó ápoló rétegbe vonja, mely nem nehezíti el a hajat és fokozza a fény visszatükröződését. 
Az ígéret: Hosszan tartó, ragyogó fény, csodálatos lágyság. Garantáltan senki nem tudja levenni szemét fényes hajadról! 


Még a L'Oreal mikulás napi blogger rendezvényén ismerkedtem meg az Elseve Nutri-Gloss Luminizer termékcsaláddal, az illatuk első szimatolásra elcsábított. Már egy hónapja használom őket, így tudok véleményt is mondani a hatásukról. A hajam fényességével elég sok gondom volt a szőkítés után, amit hajfény spray és hajolajak használatával próbáltam pótolni. Végül a legdrasztikusabb megoldás vált be a legjobban, a problémás részektől megszabadított a fodrászom és magamhoz képest nagyon rövid lett a hajam.  Nagyon kevés szőkített rész maradt még a hajamban, érezhető, hogy ott mennyivel több problémám van vele.



Ami rögtön érezhető: szerencsére egyik termék sem nehezíti el a vékonyszálú hajat. Nem lapítja le, legalábbis lenyaltabb nem lesz tőle mint alapból szokott lenni. Az egész termékcsaládot használom, tehát sampon, balzsam, heti 1 (max 2) pakolás és a shine booster hajfényspray minden hajsznárítás előtt és/vagy után. Ez a kombináció tökéletesen működik együtt, tényleg szép fényes lesz a hajam, elnehezítés nélkül. Az illata pedig finom málnás, a spray lett a kedvenc, egy rövid ideig a hajban is megmarad ez a szupi illat.

Nyereményjáték:


A L'Oreal jóvoltából pedig 5 szerencsés olvasóm is tesztelhet egy sampon és balzsamból álló tesztcsomagtot. A nyereményjáték a facebookon megy, kattintsatok a lenti képre a részvételhez! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr411810995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deme-Nagy Ágnes 2016.01.13. 22:01:17

Bevallom, én nagyon szkeptikus vagyok már ezekkel a termékekkel. Anno sokukat próbáltam, a hajam töredezettsége nem változott, viszont a fejbőröm viszketett, kisebesedett. Utána jött a naút és bio-korszak, de miután beleástam magam a témába, kiderült, hogy hiába tiszta egy termék 99%-ban, ha a maradék egyben pedig olyasmi van, amit ipari zsíroldóként használnak :s azóta 100% természetes termékeket használok, és minőségi vitaminokat eszem, így derékig érő, dús, fényes, egészséges hajam van, amit mindig megdicsérnek :)
süti beállítások módosítása