Januári újdonságok

2016. január 25. - BeautyCat
Nemrégiben rátaláltam egy ruhákkal és kiegészítőkkel foglalkozó oldalra az interneten, ahol meglepő módon plus size ruhákat is árulnak és ami még inkább meglepő, hogy nem drágán. Itthon elképesztő, de a plus size cuccok másfélszer drágábbak, mert ráírják, hogy „plus size” és két választásod van, vagy annyira bő, hogy igazából egy zsákot is magadra húzhatnál egy fancy felirattal, vagy kötelező módon rád cuppan, köldökig érő dekoltázzsal, legyen ugye mit hangsúlyozni. Miután ebből a felhozatalból furcsa mód kicsit elegem van, ezért nézelődtem az interneten és úgy gondoltam, hogy adok egy esélyt a kínai-olcsó-plus size ruháknak, hülyébb dolgokra is költöttem már el 3-5000 forintot.
Kabátokat ilyen hidegben még nézegetni is öröm!

 

 

 

Ne értsetek félre, itt is van a felhozatalban zsákruha és köldökig dekoltált verzió, viszont hála égnek nem 15 000 forintért akarják az arcunkba tolni, hanem 15 dollárért. Rögtön más az érzés. Összepakoltam egy csinos kis kosarat és minden jó online vásárlóhoz híven fogtam és bezártam az oldalt azzal a felkiáltással, hogy „fizu után visszanézek és leadom a rendelést”. Ami így is történt, meg nem is, végül két fizetéssel később keresett meg a cég, hogy mi lenne ha kipróbálnék valamit. Szóval kaptam az alkalmon és kipróbáltam kemény egy felsőt, legalább legyen valami sejtésem, hogy mire számíthatok.

 

Felkészültem a kínai számozás csodáira, ami normál testalkatúaknak is kihívásokat jelent, nem részletezem plus size emberként mennyire izzasztó a feladat. EZT a csoda felsőt rendeltem meg. Egy hét alatt ide is ért a csomag (karácsonyi időszakban!!). Nincs brutális kivágás, nem cuppan rám, de nem is zsákfazon, azzal kicsit elcsesztem, hogy az ilyen szabás vastagítja a lábakat, de ez teljességében az én meggondolatlanságom volt, nem róhatom fel a cégnek. A minősége meglepett, őszintén sokkal szarabbra számítottam. Tökéletesen megegyezik a (nem nevezném meg) fast fashion üzletek plus size ruháinak a minőségével. Ezzel nem tudom, hogy a kínai ruhákat istenítem, vagy csak rávilágítok a tényre, hogy a nagyobb méreteknél ne várjunk eget-rengető minőséget.

 

Persze, összesen egy terméket próbáltam, szóval érhetnek még meglepetések, de ezt elkönyvelem az internetes rendelés szépségének. A történet lényege: lesz innen még rendelés, durván két ruhát veszek online az itthoni üzletekben található egyetlen ruha árából.








 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7011810989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2016.01.27. 00:22:13

Szia! Megnéztem az oldalt, és nekem is van,ami tetszik. meg tudod írni, hogy mennyi volt a szállítási költség? köszönöm.

Eszti www.makeuponabudget.hu 2016.01.27. 00:34:20

Ingyenes a szállítás! :)
süti beállítások módosítása