Varázslat tégelybe zárva

2016. január 25. - BeautyCat

Szép emlékeket őrzök egy hasonló termékről, amiről korábban itt írtam. Ez a Neogence hidratáló gél maszk egy furi, zselés ruganyos állagú cucc amit több módon is lehet használni. Szóval pontosan mire is jó? Simítja a ráncokat, élettel telíti és hidratálja a szomjas bőrt. A kevés alvás, szeles és hideg idő nyomot hagy a bőrömön, ilyenkor nyúlok a maszk után.


Két módon is lehet alkalmazni:


Nappali pakolásként, a megtisztított arcbőrre felvinni és 20 perc után lemosni vagy a másik, általam preferált felhasználási mód az éjszakai maszk. Arcmosás után közepesen vastag rétegben felviszem a bőrömre, kb fél órával lefekvés előtt. Erre azért van szükség mert ennyi idő alatt a nagyját beszippantja a bőr, így nem ragadunk vele a párnához. Érdemes az esti arcápolási rutin után felkenni, mivel az arcápolás során használt krémnek is segít a mélyebb rétegekbe való bejutáshoz. Viszont reggelre igazán babapopsi simaságú bőr vár minket az arcmosás után.

 

Mitől hatékony ennyire ez a cucc?


A hialuronsav továbbra is egy szupersztár összetevő,  segít megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.

Hatékonyságához hozzájárul az aloe vera leveléből származó lé, melynek a bőrön alkalmazva nyugtató, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása van.

Az allantoin, (fekete nadálytő) kivonat gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag. Segíti a sebgyógyulást is. Kipirosodás és pattanások ellen is zseniális összetevő.

Gotu Kola, más néven az ázsiai gázló kivonatának tisztító, nyugtató, bőrfelszínt egyenletesebbé tevő és tonizáló hatása is van. Ha ez még nem lenne elég, a gotu kolának baktériumellenes és sebgyógyító tulajdonsága van. Ajurvédikus gyógynövény, mely flavonoidtartalma révén élénkíti a vérkeringést. szaponintartalma miatt tisztító és lágyító hatással is rendelkezik, a benne található oligoszacharidok hidratáló, a fitoszterolok pedig védő hatásúak.

A hatás turbózása érdekében még bőrjavító, bőrpuhító összetevő (Dicaprylyl Carbonate) is került bele, ez segíti a többi összetevő beszívódását a bőrbe.

 
 

A Neogence termékeket Magyarországon kizárólag innen lehet megvásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4311810987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska 2016.01.25. 20:58:16

szia! Te használod is már ezt a krémet? :) köszi

Eszti www.makeuponabudget.hu 2016.01.25. 21:51:37

Szia Zsuzska! Igen, körülbelül 2 hónapja használom minimum heti egyszer, ezért született meg ez a cikk is mert nagyon szeretem :)
süti beállítások módosítása