The Balm Bahama Mama

2016. január 31. - BeautyCat
Tavaly sikeresen megtaláltam a kedvenc bronzosítómat a sikat dícsért the balm Bahama Mama bronzerében. Rengetegszer láttam külföldi beauty bloggereknél, youtube videókban és ha jól emlékszem kizárólag pozitív véleményeket zsebelt be a termék. Egy korábbi iParfümériás rendelésemnél ez be is ugrott, nem is kellett több, landolt is a kosaramban.

 

 

Elég nagy gondot szokott okozni a bronzosítóknál, hogy valamiért narancsos árnyalatba megy át a bőrömön és ezt nagyon nem tolerálom, plusz egyszerűen hülyén néz ki. Pontosan ezért tudok nagyon örülni amikor 1-1 termék normálisan viselkedik, extra plusz pont volt, hogy a Bahama Mama nem csillámos, így kontúrozáshoz is nyugodtan használható.
A doboza nagyon cuki, szeretem ezeket a kis papírdobozokat, nagyon könnyűek, ez szerencsére minőségi darab, fél év fiókban és táskában hánykolódás után sem néz ki leamortizálódottan. A belsejében egy kis tükör lapul, alul pedig maga a bronzosító, stabilan van benne, nem lötyög. A csomagolás hátoldalán az összetevők mellett található ez QR kód is, ami egy tutorial videó oldalra dob minket (milyen jó ötlet!).
Maga a bronzosító textúrája iszonyú finomra őrölt már-már szinte krémes. Extra erősen pigmentált, vigyázni kell a használatával főleg a világosabb bőrűeknek, már egy kevés termékkel szép napcsókolta hatást lehet elérni de a pigmentáltsága miatt könnyű átesni vele a ló túloldalára, szóval csak okosan!
Bronzosítás mellett tökéletesen használható kontúrozásra is. Nincsenek benne csillámok és valami elképesztően szépen egybedolgozható a bőrrel, bevallom én bronzosítás helyett csak kontúrozásra használom, valami félelmetesen jó cucc. Könnyű eldolgozni, nem kopik le, nem lesz narancsos tőle a fejem. A mennyiséggel itt is vigyázni kell, hamar piszkos hatást kelthet ha túlzásba esünk vele. Végül, de nem utolsó sorban szemhéjfestékként is nyugodtan használhatjuk. Nagyon pigmentált, nagyon matt, nagyon szép barna színe van, teljesen érthető, hogy miért vannak ennyien oda érte.
A 7,08 gramm termékért nem egészen 4900 forintos ár több mint baráti, nagyon jól kihasználható, minőségi, megkockáztatom, hogy alap darab!
..és ha még nem győztelek volna meg titeket the Balm Bahama Mama vs Nars Laguna!
Forrás: birdle.blogspot.com

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7711810981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása