MAC cushion alapozó (februári újdonságok)

2016. február 11. - BeautyCat

A MAC februárban két új termékkel, vagyis árnyalattal jött ki a Viva Glam termékek keretein belül. Ariana Grande igazán sokoldalú, a Viva Glam termékek is ezt tükrözik. Miénk a választás, hogy jó vagy rosszkislányos hangulatban vagyunk éppen. Vadulj be a sötét szilvaszínű rúzzsal vagy légy angyali a csillogó pink szájfénnyel. Plusz hatalmas piros pont jár azért ha megveszed ezeket a termékeket, mivel a termékekből származó teljes bevételt a MAC a AIDS/HIV fertőzött nők és gyerekek segítésére fordítja. A rúzs 6100 a szájfény pedig 5800 forint.



MATCHMASTER:

A másik újdonság amire felkaptam a fejem: az új Matchmaster alapozók és korrektorok. Alapvetően nagyon izgalmasnak találom a cushion alapozókat és nagyon örülök, hogy már a MAC kínálatában is elérhető (és lassacskán bekúszik hozzánk is ez a trend) szuper. Az alapozóról azt rebesgetik, hogy "láthatatlan" és szuper könnyű, mégis ha ramaty állapotban van a bőrünk akkor akár építgethetjük is az erősebb fedés érdekében. A korrektorral tökéletesen működik együtt, ezt biztosan megnézem egy MAC üzletben! 
Plusz 5 új árnyalattal kiegészül a Studio Tech kompakt, púderes-, hidratáló alapozó termékcsaládja is.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3111810979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása