Zac Posen x MAC

2016. március 11. - BeautyCat


Az utóbbi idők első olyan kollekciója amiből semmi sem mozgatta meg a fantáziám, ez mást más ízlésének kedvezett. A paletta színei kifejezetten szépek, kontúr/pirosító púder még tetszett is, de sajnos a swatchok keresésénél sokan írták, hogy nem sikerült olyan jól. Viszont szintén most márciusban várható a Brows are it! kollekció amiért viszont talán túlságosan is lelkesedek

Mac - Sheer Madness rúzs (via Temptalia)
Mac - Darling Clementine rúzs (via Temptalia)
Mac - Dangerously Red rúzs (via Temptalia)
Eye Z You (via VampyVarnish)


Haute Contour Powder Blush (via Temptalia) 

Modern Twist kajal
A tekerős szemceruzákból 3 árnyalat is megvan, a kedvencem a vízvonalon "Nothing On" (balról a második), szempillatőnél, kicsit elsatírozva "New Marine" balról az ötödik és a fekete "Cat's Meow". Akinek hozzám hasonlóan a fekete graphblack szintén tekerős szemceruzát nem bírja a szeme annál a Cat's meow jó alternatíva, nekem semmi problémát nem okozott.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6111810955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása