Nyári Dove kedvenceim

2016. augusztus 06. - BeautyCat

DOVE DERMASPA Summer Revived önbarnítós testápoló világos bőrre

Hozzám hasonlóan fehér bőrű sorstársaim valószínűleg átérzik, hogy szeretnék napsütötte hatású, ragyogóan bronzos bőrszínt még azelőtt, hogy kilépnék volna a szikrázó nyári napsütésbe. Finoman is szólva, nem szeretnék a környék vámpírja címre pályázni, így ebben az időszakban kerülnek elő az önbarnítók.  A Dove DermaSpa Summer Revived önbarnítós testápoló tökéletes kezdésnek, gyengéd barnító anyagainak segítségével már rögtön az elején ad egy egyenletes, enyhe bronzos bőrszínt. A természetes hatású barnaság mellett hidratálttá, bársonyosan puhává varázsolta bőröm, nincs büdi önbarnító illata, nagyon kellemes darab.




DOVE DERMASPA Uplifted+ testápoló, Uplifted+ testápoló olaj

A Dove DermaSpa Uplifted+ termékcsalád könnyed textúrájú testápolói pont a bőr problémásabb területein fejtik ki hatásukat, így segítenek jobb formába kerülni. A Dove DermaSpa testápolói az arcápolásban használt, saját fejlesztésű formulával és hatékony összetevőkkel dolgoznak. A természetes magvakból préselt olajokkal készült termékeknek köszönhetően nemcsak hidratálttá válik a bőr, hanem javítják annak feszességét és rugalmasságát is. Ebből a termékcsaládból a testápolót(nem görgős fejűt) és a testápoló olajat használtam, mindkettő nagyon kellemes még nyáron is. Nem ragacsos, finom illatú (az olajnak dinnye illata van, hiába nem szeretem a dinnyét ez az illat nagyon bejön) és hidratál, az már csak a ráadás, hogy segít feszesíteni is a bőrt!




Dove Powder Soft izzadásgátló
Nyáron az izzadásgátlás is központi szerepet játszik, én pedig nagyon rákattantam a Dove Powder Soft izzadásgátlókra. Finom púderes illatú és emellett tényleg puha bőrt eredményez, ötvözve az izzadásgátló hatással. A bájos, pasztell csomagolás elhozza a legfinomabb frézia és bazsarózsa illatokat, melyeket a szantálfa, borostyán és pézsma jegyek csak még ellenállhatatlanabbá és igézőbbé tesznek.
 Dove AHS Regenerate Nourishment termékcsalád

Mindenki áradozott róla, nekem meg itt állt a polcomon és nagyon erősnek kellett lennem, hogy tartsam magam a bio samponos hajmosásokhoz. Elfogyasztottam, mostanra én is az AHS termékcsaládot használom és teljesen megértem miért van oda érte az emberek hatalmas része. Puha, fényes és finom illatos lett tőle a hajam, a szérum pedig tényleg telitalálat. Az egész termékcsalád csökkenti a károsodás jeleit, miközben kívülről és belülről is megerősíti a hajat.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5511810903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2016.08.22. 12:36:52

Én is nagyon szeretem a Dove termékeket és átalában ezeket is használom. A regeneráló hajolaj csodákat tett a hajammal :). De azért érdemes más szempontokat is figyelembe venni és nem csak a termékekre hagyatkozni. Ajánlanám figyelmedbe a következő cikket, amiben a narancsbőr eltüntetésére találhatóak tippek. :) http://estheticline.hu/a-nyirokkeringes-gyorsitasanak-10-modja/
Üdv, Vera
süti beállítások módosítása