Rossmann fesztivál

2016. augusztus 27. - BeautyCat

 
Összesen több mint 110 ezren vettek részt a Rossmann nyári „Horgonyt fel” promóciójában, és ennek mintegy háromszorosát tette ki a kódfeltöltések száma. 
A számokból is látszik, hogy a legtöbbünknek bejött a pin-up kommunikáció,így plusz öröm, hogy élőben is élvezhettünk ebből valamennyit. Részben ugyanis ugyan az a showtáncos csapat szórakoztatja rendszeres fellépéseivel a Sziget fesztivál közönségét a Rossmann Fresh&Crazy kitelepülésen, amely a tv-szpotban a közismert osztrák producer és DJ, Parov Stelar ikonikus zenéjére bűvöli el a hajó kapitányát, Árpa Attilát. Természetesen csakis piros alapon fehér pöttyös fürdőruhában!
 
 
Emellett azonban még számos őrülten klassz dologgal várta a drogérialánc a Sziget közönségét. Rögtön ott a speciális szortimenttel feltöltött Rossmann Fesztiváldrogéria, amelyben úgy tudunk bevásárolni, hogy ki se tettük a lábunkat a rendezvényről, és a Rossmann Szépségsziget, ahol buli előtt és után sminkesek és fodrászok veszik kezelésbe az érdeklődőket. Emellett a Fresh&Crazy megjelenés része a felfrissülést nyújtó óriási habmedence, amelyben egész nap folyik a DJ-party: nappal a dús habban – hiszen akár 250 000 liter hab is lezúdul 1 perc alatt –, éjszaka pedig a világító, neon kellékekkel megy a tánc. S persze állandó bevetésen van a Rossmann hoszteszkommandó is, amely játékokkal, mintaosztással, termékbemutatással lepi meg a közönséget.
 
kép: Rossmann Magyarország facebook
A drogérialánc kitelepülése idén már a VOLT, a Balaton Sound, az EFOTT fesztiválokon aratott nagy sikert, most pedig a Sziget után még a Strand zárja a sort. Teljes biztonsággal mondhatom, a Rossmann kimaxolta az idei fesztiválszezont, elképesztően hasznos a fesztiváldrogéria, a szépségsziget körül is folyamatos volt a nyüzsgés, szuper sminkkel és frizurával távozott mindenki. A Strand fesztiválos viziröpi pályát semmiképp se hagyjátok ki! A helyszínen megismertettek Rossmann Mobil App-al is, hiszen egyre többen böngészünk okostelefonról vagy tabletről. A júniusban elindított mobil alkalmazás iOS, Android és Windows Phone rendszereken is fut, és a vásárlás mellett az üzletek megtalálását segítő boltkereső, valamint termék scanner szolgáltatás, illetve a Rossmanó baba program is elérhető benne, nekem továbbra is a legsziompatikusabb, hogy több ezer termék vált megvásárolhatóvá, bárhol, bármikor.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5711810893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása