Ezeket az Avon újdonságokat használtam a nyáron

2016. augusztus 30. - BeautyCat

 

kép:jessicadebeauty.worpress.com
Ideal Flawless CC korrektor stiftek a bőrproblémák szélesebb körű javításában segédkeznek, melyeket használhatunk akár egy 3 lépcsős programként, vagy igényeinknek megfelelően választhatjuk ki az ideális színt. A három különböző árnyalat segítségével ugyanis egy-egy adott problémát orvosolhatunk; a sárga stift segít halványítani a szem alatti sötét karikákat, a lila elfedi a bőrhibákat és felveszi a harcot a fakó bőrszínnel, a zöld pedig segít semlegesíteni a bőrpírt és elfedni a hajszálereket. A stiftek elég krémesek, pigmentáltak és tényleg hatásosak.


A méltán népszerű AVON Glow barnító gyöngyök idén nyáron ismét két új árnyalattal bővültek, melyek segítségével bronzos ragyogásba boríthatjuk orcánkat. Az új verziók közül a Radiant Glow rózsás, míg a Warm Coral korallos gyöngyökkel színesíti a megszokott bronzos és világosbarna golyócskák egyvelegét. A Warm Coral árnyalatot választottam és szuper természetes, mégis látható napcsókolta hatást kölcsönöz a bőrömnek.
 
Az AVON új lapos sminkecsete sűrű, puha sörtéivel segít arcunk vonalait hangsúlyozni. Hosszúkás formájának köszönhetően egy mozdulattal, egyszerűen kontúrozhatjuk arccsontunkat kedvenc pirosítónkkal vagy bronzosítónkkal. Az ecset kellően tömött, mégis puha és nem hullik, szuper választás!
 


Ki ne szürcsölgetne szívesen egy hűsítő koktélt a nyári hőségben? Miért ne kényeztethetnénk ezzel bőrünket is zuhanyzás közben? A Senses Rio Cocktail tusfürdőjét éppen ezért nem más, mint a mojito koktél illata ihlette. A riói érzést a menta, a lime és egy cseppnyi rumaroma adja, míg a frissítő élményről az új, hűsítő formula, bőrünk megfelelő gondoskodásáról pedig a benne található ápoló olajok gondoskodnak. Igazi felfrissülés a melegben!

A Senses Joyful Tropics vitaminos krémtusfürdő, gyengéd, krémes formulájával és csábító papaja és barack illatával kényezteti bőrünket egy frissítő reggeli zuhanyzás alkalmával. Az ínycsiklandó, trópusi nyarat idéző illaton kívül a tusfürdő C-, B3-, és B5-vitaminokat is tartalmaz, így igazi felüdülést és táplálást nyújt testüknek. Imádom az illatát, a bőröm pedig a hatását!

A képről hiányzik egy csokis-  narancsos habfürdő is, hiába vagyok zuhanyzás párti, ha fürdés van akkor egyértelműen erre a habfürdőre esik a választásom, nem túl édes, mégis elragadó az illata.

Még tavasszal új taggal bővült az AVON egyik közkedvelt, prémium illatkollekciója. A Today Tomorrow Always In Love parfüm úgy bontakozik ki, akár a szerelem. Szépen lassan, először a vízililiom kifinomult jegyei bontogatják szárnyaikat és változnak fokozatosan édessé, majd a rózsaszín bazsarózsa üdesége árad szét és ejti rabul érzékeinket, végül pedig az érzéki pézsma és a fás akkordokban teljesedik ki az illat. Rajtam közepesen tartós, nyár végére elfogyasztottam az egész üveggel, kellemes és könnyed parfüm.
 
Az AVON új Little Lace Dress parfümöt a nőiesség egyik legalapvetőbb jelképe, a sokat sejtető, de mégis elegáns csipke ihletett. A virágos-orientális illatkategóriába tartozó parfümben a lédús fekete ribizli, a szicíliai mandarin, valamint az olyan intenzív, ugyanakkor rejtélyes virágakkordok dominálnak, mint a fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin. A nőiesség és a vele járó teljes misztikum pedig végül a pacsuli illatában bontakozik ki. Ezt az illatot nyári éjszakákon viseltem eddig, nappalra nekem túl sok.
A Perceive Dew ugyan nem újdonság, de rabul ejtett az illata. A tengervizes-citrusos illatkategóriába tartozik, így nem nehéz rájönni, hogy miért is imádtam ezt viselni a nyári hőségben. Nem édes, nem túl savanyú és elképesztően frissítően hat a kánikulában! 
 
A FootWorks új termékcsaládja hűsítő koktélként frissíti fel lábainkat. A  könnyű állagú FootWorks Cukrozott lime és mojito lábápoló lotionhűsíti, hidratálja és felfrissíti a fáradt lábakat. A FootWorks Cukrozott lime és mojito lábspray egy fújásra azonnal szintén hűs érzetet kelt, ezen túlmenően pedig dezodorál, és friss illatot kölcsönöz lábainknak minden egyes használat során. 
 
hidratáló arcpermet kifejezett elsősegély volt a nyári hőségben. Amikor egy kis felfrissülésre vágytam, csak behunytam a szememet és bepermeteztem vele az arcom. Már egy fújás is kellemesen hűsítő frissességgel töltött fel, miközben gyengéden hidratálta a bőrt. Minden bőrtípusra használható, nem tartalmaz alkoholt.
 
A pezsdítő kókuszvíz és a mesés csillaggyümölcs együtt varázslatos illatot alkot, mely szinte azonnal felélénkíti a testet és felfrissíti az érzékeket. A testpermet a nap bármely részében feleleveníti ezt a frissítő érzést és üde illatával újra és újra feltölt bennünket. Ez lett a kedvenc testpermet illatom, újra is vettem és be is fogok tárazni belőle!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3011810891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása