Jelentkezz és próbáld ki a legújabb Remington PROluxe hajformázókat!

2016. szeptember 03. - BeautyCat
Mi sem mutat jobban egy ápolt, gyönyörűen fénylő, jól elkészített frizuránál! Ha valakinek remekül áll a haja, azt mindenki észreveszi, már messziről kitűnik a tömegből és tekinteteket vonz. A szalonszépségű lehengerlő frizuráért már nem kell a fodrászunkhoz sietnünk mindenáron. Egy kis hozzáértéssel és megfelelő eszközökkel igazán csodás és tartós hajkoronát varázsolhatunk magunknak, otthonunkban, percek alatt!
Ismerd meg a legújabb Remington PROluxe hajformázókat, melyek nem csak szuperül néznek ki, de új technológiáknak köszönhetően a hajformázásban is szakértőek!

 
A PROluxe termékcsalád az egész napon át tartó frizura kialakítását helyezi előtérbe, úgy hogy hajunk maximális védelmére is figyel.  Az intelligens OPTIheat technológiának köszönhetően egész napon át tartó frizurákat kreálhatunk; a végeredmény pedig varázslatosan gyönyörű, egészséges haj!
Gyöngyházszínű fehér és rózsaarany kialakítása rendkívül esztétikussá és exkluzívvá teszi a PROluxe termékcsaládot, mely egy hajsimítóból, egy hajszárítóból, egy hajsütővasból és egy kúpvasból áll.
JELENTKEZZ és próbáld ki a legújabb Remington PROluxe hajformázókat!
4 vállalkozó kedvű hölgyet / bloggert keresünk, akik szívesen részt vesznek #StillStyled Challenge felhívásunkban és szívesen kipróbálnák új PROluxe hajformázó eszközeinket! Amennyiben a szakmai zsűrink Téged választ, küldünk Neked egy PROluxe terméket, amit kipróbálhatsz, használhatsz; és arra kérünk, hogy szelfikkel dokumentáld, hogy az általad kreált frizura az egész napos aktív életstílus mellett is tartós marad!
Jelentkezni 2016. szeptember 6-áig lehet a következő linken: http://hu.remington-europe.com/still-styled-challenge
A PROluxe hajformázók szeptember 14-ig fantasztikus bevezető kedvezménnyel csak a brands.hu-n érhetők el! http://www.brands.hu/akcio_795/szepseg_797/10_remington_proluxe_termekek_2735

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2111810889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása