Aden Liquid Lipstick

2013. április 19. - BeautyCat

Gondolom már sokan hallottatok vagy láttatok bejegyzéseket az Aden folyékony ajakrúzsairól, hiszen hatalmas népszerűségnek örvend ez a termék a beauty bloggerinák között. Rendkívül pigmentált és tartós emellett az elérhető színválaszték is nagy.  



Az egyik árnyalat amit kipróbálhattam a Raspberry, egy 8 órás munkaidőt lazán kibírt, igaz, evés nem volt benne. Mivel az én számon eddig semmi sem bírta ennyi ideig így gyorsan belopta magát a kedvenceim közé. Lemosni olajos sminklemosóval sikerült, mással nem is érdemes próbálkozni.


A Marilyn Red árnyalattal nem tudtam megküzdeni, gyönyörű színről van szó, de annyira élénk, hogy valamiért képtelen voltam egy értelmes képet csinálni róla. Az IGAZI piros rúzsról van itt szó, hibátlan szín, szintén elképesztően tartós. Megmutatom Niki képét, sikerült tökéletesen visszaadnia  a színt:


Mindkét folyékony rúzsnál nagyon könnyű a felvitel, egyenletesen eloszlik, nem foltos, nem ül bele a ráncokba. Érdemes odafigyelve felvinni, de mivel nem másodpercek alatt szárad így javítani is lehet. Az árukra igazán nem lehet panasz, 1000 forint alatt beszerezhető a shopline.hu oldalról vagy Aden termékeket árusító boltokból. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, nagyon jó kis termékről van szó!

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményem.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr711811601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka 2013.04.20. 06:06:49

nagyon tetszenek, különösen az első. Nekem azért furi, hogy csal lemosóval jön le :D :D

xstrawberrykissx 2013.04.20. 09:14:44

Nagyon jó, az a piros nagyon tetszik! :)
Egyre jobban érdekelnek az ADEN rúzsok, szájfények. :)

Cserkó Muffin 2013.08.20. 10:28:08

A Marilyn Red valami WOW!!! Holnap rohanok is érte *.*
süti beállítások módosítása