Heidi Klum Shine parfüm

2013. szeptember 19. - BeautyCat

A mesés karrierrel rendelkező szuperanyuka, Heidi Klum piacra dobta új illatát a Shine Blue-t. Szerintem mindenkinek ismerősen cseng a neve, hiszen Heidi televíziós producer, reklám arc és mellesleg négy gyermek mamája, nem ül meg a babérjain. Ezúttal egy gyümölcsös, friss és pezsdítő illatot kreált ami tükrözi az ő finom visszafogott érzékiségét. Amilyen maga Heidi, olyan örömteli, sugárzó és nőiességtől áthatott az illat is.


2011-ben jelent meg az első Shine parfümje ami virágos-orientális illatcsaládba tartozik, ezt 2012-ben a Shine Rose virágos-gyümölcsös illatkompozíciója követte. 2011 augusztusában a Shine parfüm sajtótájékoztatóján ezt nyilatkozta: 

 Sophia Loren once said ‘beauty is in the eye of the beheld’ and I couldn’t agree more. Shine isn’t about something that we see, it’s about the way it makes us feel – playful, sensual and radiant. I realize I’m lucky and that I have so much happiness in my life. My fragrance, Shine, is to be worn by all women who embrace life. 

Úgy tűnik nincs megállás, hiszen idén egy új taggal bővült a Shine parfümcsalád. A Shine Blue illata friss bergamott és görögdinnye életteli aromájával nyit, amit cseppnyi harmatos gyöngyvirág tesz izgalmassá. A szívillatban pezsgő tengeri-vizes jegyek tűnnek elő, amit csordultig telt rózsa és frangipani virág leng körül, szinte robbanásig kihangsúlyozva az illat nőies kisugárzását. Az alapillatban felszínre kerülnek a kiegyensúlyozott fás akkordok, a cédrust és érzéki szantált modern pézsma egészíti ki. Heidi így mesél az új parfümjéről: 

 A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vizes jegyei különösen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad. Tiszta öröm a viselete! 


Fejillat: bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye
Szívillat: rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
Alapillat: cédrus, szantál, pézsma

Megmaradt az ikonikus ovális forma, az üvegen található koncentrikus körök a hullámokat juttatják eszünkbe, a sápadt kék színű parfüm magát a tengert, az arany színű kupak pedig a forró homokos partot idézi. A négyszögletes arany kupak, tetején az egybefonódó HK monogrammal cseppnyi luxust ad a gondosan megtervezett külsőhöz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5611811477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása