DR. ORGANIC BIoACTIVE SKINCARE

2014. augusztus 20. - BeautyCat




dr.Organic Hidratáló Szépség elixir Holt-tengeri ásványokkal

Azonnal behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és fontos ásványi anyagokkal és tengeri növények kivonatával látja el, ragyogóvá teszi és energetizálja a bőrt. A saját fejlesztésű bio kivonatokból és növényi olajokból álló hatóanyag komplexum azonnali ragyogást,selymes bőrt és mély hidratációt biztosít.

Krémmánián 4 fölött jár az értékelése amit simán alátámasztok. Nagyon jó bioaktív, természetes, bio összetevők vannak benne: Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, alga kivonat, Barna alga (hólyagmoszat) kivonat, hínár kivonat, keserű-narancs levél olaj, narancshús kivonat, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj, E-vitamin.
..és amit nem tartalmaz: parabéneket, SLS-t, mesterséges színező- és illatanyagot, ártalmas tartósítószert.
Ugye milyen jól hangzik? Nos nekem a használata is pont ilyen kellemes élményt nyújtott. Nyárra éppen elég, vizes állaga miatt gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetetNem irritál, nem okozott pattanásokat vagy mitesszereket. 



dr.Organic bio-Plazma iszappakolás Holt-tengeri ásványokkal

A Holt-tengerből nyert ásványok, és iszap felhasználása, tisztító és egészségtámogató tulajdonságai régóta ismertek. Saját fejlesztésű, természetes, bioaktív kivonatok keverékével, valamint klinikailag tesztelt bio-plazmával kombinálva sejtméregtelenítő és öregedésgátló maszkot alkot, mely mélyen behatol a bőrszövet pórusaiba, hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben stimulálja a sejtregenerációt. A méregtelenítőés öregedésgátló-szépítő pakolás teljeskörű kényeztetést nyújt, mely láthatóan és érezhetően megfiatalítja a bőrt.

Szintén 4 csillag fölött jár a krémmániás értékelése ennek a pakolásnak. Bioaktív, természetes, bio összetevőket tartalmaz: Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, kaolin, plankton kivonat, alga kivonat, barna alga kivonat, hínár kivonat, keserű-narancs levél olaj, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj, C vitamin. Ez sem tartalmaz parabéneket, SLS-t, mesterséges színező- és illatanyagot, ártalmas tartósítószert.

A használata is nagyon egyszerű: vékony rétegben felviszem az arcbőrömre, így nagy részét be is szívja  a bőröm, majd 10 perc hatóidő után lemosom. A használata után tiszta érzetű és üde a bőröm, nem éreztem szárító hatást, bár ilyenkor egyből hidratálni szoktam.


Nagyon meg vagyok elégedve mindkét termékkel, érdemes figyelni a dr.Organic márka termékeire, mindent megtalálhattok a magyar honlapon is: http://www.drorganic.co.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2711811319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbi 2014.08.20. 14:02:00

Érdekesnek tűnik mindkét termék, kíváncsi vagyok rá.
süti beállítások módosítása